Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OPPO Reno11 F: Ο ανταγωνισμός κάνει καλό ! (video)

OPPO Reno11 F: Ο ανταγωνισμός κάνει καλό ! (video)

απο Kostas Gliatiotis

To Oppo Reno 11F είναι ένα νέο smartphone από την εταιρεία στη μεσαία κατηγορία τιμής. Έχει το δικό του ενδιαφέρον, και για τον διαφορετικό σχεδιασμό αλλά και για τα χαρακτηριστικά του.

Η οθόνη στις 6.7 ίντσες είναι ένα AMOLED Panel με ανάλυση 2418×1080 Pixels αλλά έχει και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz με φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει τα 900 nits σε ολόκληρη την επιφάνεια της, αλλά και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο.

Το Reno11 F έχει στο εσωτερικό του τον Dimensity 7050 επεξεργαστή της Mediatek, και η έκδοση που έρχεται επίσημα στη χώρα μας έχει 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου αλλά και 8 GB RAM. Το Smartphone “τρέχει” το ColorOS 14 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας και κάτω από αυτό βρίσκεται το νεότερο αντίστοιχα Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google.

Οι κάμερες του Reno11 F είναι απλά “ικανοποιητικές” για την κατηγορία που ανήκει. Η βασική από αυτές έχει ανάλυση 64mp και χρησιμοποιεί αισθητήρα της Omnivision, χωρίς όμως δυστυχώς μηχανική σταθεροποίηση στον φακό της. Ακολουθώντας την “τάση” της εποχής σε αυτή την κατηγορία τιμής, το Reno11 F έχει μια Ultrawide κάμερα των 8mp και μια τρίτη κάμερα τυπικά με macro φακό και ανάλυση 2mp.

Τέλος, έχει μάλλον αναμενόμενα μια μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh στο εσωτερικό του, φορτίζει και με 67W αλλά και με έως 50W με το USB Power Delivery πρότυπο, δυστυχώς όμως δεν περιλαμβάνεται φορτιστής στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights