Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Oneplus 12 Long term review: Γιατί όχι? (video)

Oneplus 12 Long term review: Γιατί όχι? (video)

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια νέα “σειρά” από βίντεο, βλέπουμε λίγο πιο … αναλυτικά, αν και τι νόημα έχει, να επιλέγει κανείς την αγορά των ακριβότερων και καλύτερων Smartphones κάθε εταιρείας. Το Oneplus 12 στο συγκεκριμένο Long term review, είναι ένα καλό παράδειγμα του αν χρειάζεται τελικά κανείς να δώσει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Από τις κάμερες σε σύγκριση με αυτές ενός Galaxy S24 Ultra, iPhone 15 Pro max, Xiaomi 14 Ultra και το αν η διαφορά είναι κάτι που μπορεί να καταλάβει κανείς σε καθημερινή χρήση, χωρίς να τα έχει ταυτόχρονα για να τα συγκρίνει, και το αν η διαφορά αυτή δικαιολογεί τα επιπλέον χρήματα.

Mε έναν αισθητήρα διαφορετικής κατασκευής στην βασική του κάμερα, το Oneplus 12 μπορεί έτσι και αλλιώς να βγάλει απόλυτα ικανοποιητικές φωτογραφίες. Έχει όμως και μια περισκοπική κάμερα με οπτικό zoom που τεχνικά αλλά και στην πράξη, είναι τελικά συνολικά καλύτερη τουλάχιστον από την αντίστοιχη επιλογή σε συσκευές όπως το Galaxy S24 Ultra και πόσο μάλλον το Galaxy S24 Plus και το “απλό” μοντέλο της Samsung.

Στην οθόνη, και το αν θεωρητικές διαφορές σε επίπεδα φωτισμού που συνήθως διαφέρουν από αυτό που μπορεί να πετύχει στην πράξη, και το αν και εδώ οι διαφορές αυτές είναι κάτι που μπορεί να καταλάβει κανείς στην καθημερινότητα του και φυσικά το αν επίσης δικαιολογούν το να δώσει κανείς ακόμα περισσότερα χρήματα.

Ένα LTPO AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 120Hz, και υποστήριξη σωστά για την προβολή HDR περιεχομένου, θα είναι πάντα απόλυτα ικανοποιητικό, και κάτι που δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει κανείς από ένα ακόμα ακριβότερο Smartphone.

Οι επιδόσεις είναι ένας ακόμα τομέας που πάντα θα έχει το δικό του ενδιαφέρον, και είναι γεγονός ότι το Oneplus 12 και όχι μόνο, είναι ένα Smartphone που δεν έχει κάτι να… ζηλέψει. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που εκτός από ακριβώς τον ίδιο σε απόδοση Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm, το Oneplus 12 έρχεται με 512GB διαθέσιμου χώρου και 16GB RAM, ένα σύνολο που είναι μεγαλυτερο από το συνηθισμένο για ακριβότερες συσκευές.

Τέλος, ένας τομέας όπου ετσι και αλλιώς δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορα, είναι η μπαταρία. Αυτή του Oneplus 12 έχει έτσι και αλλιως μεγαλύτερη χωρητικότητα, αν και με 5.400mAh πάλι δεν έχει νόημα να συζητήσει κανείς για ουσιαστική διαφορά σε απόδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights