Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Watch 4 Pro Unboxing video: Το Διαστημικό Smartwatch

HUAWEI Watch 4 Pro Unboxing video: Το Διαστημικό Smartwatch

απο Kostas Gliatiotis

Το HUAWEI Watch 4 Pro Space Explorer Edition είναι ένα νέο σχεδιαστικά και σε εμφάνιση, κορυφαίο σε ποιότητα και πολυτέλεια, Smartwatch. Παραδοσιακά, το γνωρίζουμε στο δικό του Unboxing video!

Έρχεται με όλα όσα θεωρούνται πλέον… δεδομένα για ένα premium Smartwatch από την HUAWEI, με συγκεκριμένες βελτιώσεις.Η κατασκευή από τιτάνιο έχει πλέον διαφορετική… εμφάνιση, στο φυσικό χρώμα του συγκεκριμένου υλικού και με την ίδια κορυφαία αντοχή και ποιότητα. Η κυρτή οθόνη συνεχίζει να είναι κατασκευασμένη από ζαφείρι, έχει όμως πλέον μια “κάσα” από κεραμικό υλικό και μια διαφορετική εμφάνιση.

Όμως το Watch 4 Pro Space Explorer Edition διατηρεί όλες τις δυνατότητες που θωερούνται… δεδομένες στα smartwatch της εταιρείας. Έχει βελτιωμένη καταγραφή των στατιστικών της υγείας μας, αλλά και ακόμα καλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights