Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 12+ 5G Unboxing video !

Realme 12+ 5G Unboxing video !

απο Kostas Gliatiotis

Το Realme 12+ 5G είναι το νεότερο μοντέλο της σειράς στη μεσαία κατηγορία, και έρχεται με αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Παραδοσιακά, το γνωρίζουμε μαζί στο unboxing video του. Το Smartphone διατηρεί τον ίδιο βασικό σχεδιασμό με το Realme 12 Pro, Realme 12 Pro Plus, με μερικές πολύ συγκεκριμένες αλλαγές.

Το πλαίνό του μέρος είναι πλήρως επίπεδο, όπως και η οθόνη του, ενώ το πλαίσιο είναι εδώ κατασκευασμένο από πλαστικό. Η οθόνη του Realme 12+ 5G είναι ένα AMOLED Panel με 120Hz ρυθμό ανανέωσης, που έχει και επίπεδα φωτισμού έως 2.000nits σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, και σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Έχει φυσικά ενσωματωμένο και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων, που για μια ακόμα φορά είναι όσο γρήγορος και αξιόπιστος πρέπει.

Η βασική κάμερα του Realme 12+ 5G είναι καλύτερη από το συνηθισμένο και πάλι για την κατηγορία του, με έναν επίσης πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Χρησιμοποιεί τον LYt-600 αισθητήρα της Sony με ανάλυση 50mp που κατασκευάζεται με διαφορετική διάταξη και έχει θεωρητικά και πρακτικά καλύτερη απόδοση σε χαμηλότερο φωτισμό. Έχει κανονικά OIS στον φακό της, αν και το Realme 12+ 5G δεν καταφέρνει να “αποφύγει” οι άλλες δύο κάμερες του να μην ξεχωρίζουν από το συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία.

Αυτή με την Ultrawide φακό για ένα όπως πάντα μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία, περιορίζεται και πάλι στα 8mp ενώ η τρίτη κάμερα έχει έναν macro φακό αυτή τη φορά για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, και εδώ όμως ανάλυση μόλις 2mp.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι ο Dimensity 7050 της Mediatek, με επιδόσεις που και εδώ καλύπτουν με άνεση αυτά που μπορεί να προσφέρει ένα smartphone σε αυτά τα χρήματα. Η έκδσοη που θα έρθει στη χώρα μας έχει 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου και 12GB RAM με το δεύτερο ειδικά να είναι σαφώς περισσότερο από το συνηθισμένο για τα χρήματα αυτά. Φυσικά, έρχεται με το Realme UI 5.0, την νεότερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της εταιρείας, και κάτω από αυτό βρίσκεται το Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google.

Τέλος, η μπαταρία του έχει αναμενόμενα χωρητικότητα 5.000mAh που είναι μάλλον “εντυπωσιακό” για ένα smartphone με αυτό το πάχος αλλά και χαμηλό βάρος, ενώ φορτίζει και όσο γρήγορα πρέπει με 67W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του Realme 12+ 5G .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights