Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Watch Fit 3 Video Review

HUAWEI Watch Fit 3 Video Review

απο Kostas Gliatiotis

Το HUAWEI Watch Fit 3 είναι ένα νέο έξυπνο ρολόι από την εταιρεία, με διαφορετικό σχεδιασμό που θυμίζει έντονα το Apple watch. Όμως αυτό που έχει πάντα σημασία, είναι τι προσφέρει και ακόμα περισσότερο τι προσφέρει για τα χρήματα που κοστίζει, και φυσικά αυτό το βλέπουμε πλέον στο αναλυτικό του review.

Το Watch Fit 3 έρχεται με μια τετράγωνη, αλλά μεγάλη σε μέγεθος οθόνη που είναι και σημαντικά πιο φωτεινή από το συνηθισμένο, με φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει έως τα 1.500nits. Έχει μάλιστα και έναν διαφορετικό τρόπο χειρισμού με την περιστρεφόμενη “κορώνα” που η HUAWEI χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια πλέον σε ακριβότερα ρολόγια της.

Φυσικά ξεχωρίζει και για την απόδοση της μπαταρίας του, πάντα για ένα smartwatch με αυτό το μέγεθος, αφού το watch fit 3 μπορεί να παραμείνει ενεργό για έως 10 ημέρες σε πιο απλή χρήση, αλλά και για περίπου 6 ημέρες όταν κάποιος εκμεταλλεύεται όλα όσα προσφέρει.

Μπορεί να μετρήσει φυσικά τους καρδιακούς παλμούς μας, την περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο, αλλά και την διάρκεια και ποιότητα του ύπνου μας σε συνδυασμό πλέον και με την αναπνοή μας. Μπορεί όμως να τα καταγράφει όλα αυτά σε συνεχόμενη βάση, με έξυπνο τρόπο που δεν καταναλώνει ενοχλητικά την μπαταρία του.

Τέλος, όπως και κάθε άλλο έξυπνο ρολόι της εταιρείας, έτσι και το watch fit 3 λειτουργεί κανονικά χωρίς κανέναν περιορισμό σε οποιοδήποτε Android smartphone αλλά ταυτόχρονα και οποιοδήποτε iPhone. Αυτό πλέον, εκτός του ότι δεν θεωρείται δεδομένο για το Apple watch που συνδέεται μόνο σε συσκευές της Apple, πλέον δεν θεωρείται και για τα smartwatches με το wear OS λειτουργικό σύστημα της Google που επίσης δεν λειτουργούν σε iPhone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights