Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme C21 Review: Ο ορισμός του Budget Smartphone

Realme C21 Review: Ο ορισμός του Budget Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια αγορά γεμάτη εντυπωσιακά Smartphones, πλέον και με σημαντικά χαμηλότερο κόστος, υπάρχει ακόμα αρκετός κόσμος που αναζητά μια οικονομική πρόταση που να καλύπτει όμως με άνεση τις απλές καθημερινές απαιτήσεις του. Η realme είναι… γνωστή για την έμφαση που δίνει στο να καλύπτει τις ανάγκες και απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού με προτάσεις που προσφέρουν περισσότερα από το «συνηθισμένο».

Το Realme C21 είναι ακριβώς το Smartphone για όσους θέλουν με λίγα χρήματα να πάρουν μια συσκευή ικανή να καλύψει την καθημερινότητα τους.

Σχεδιασμός.

Παρότι είναι σχετικά «δύσκολο» να ξεχωρίσει σχεδιαστικά μια συσκευή με κόστος κάτω από 150 ευρώ, η εταιρεία έχει κάνει το καλύτερο δυνατόν προκειμένου το Realme C21 να είναι τουλάχιστον εμφανίσιμο, αλλά και να ξεχωρίζει σαν ένα δικό της Smartphone.

Το τριγωνικό Pattern στην πίσω μαύρη επιφάνεια της συσκευής που είχαμε στα χέρια μας για το συγκεκριμένο Review, είναι ταυτόχρονα «ασυνήθιστο» αλλά και ευχάριστο στην όψη. Μάλιστα έχει και μια πιο «άγρια» υφή που το κάνει να δείχνει λιγότερο σαν οικονομικό πλαστικό, ενώ έχει σαν πλεονέκτημα και το ότι δεν είναι το ίδιο εύκολο να μας φύγει από το χέρι.

Εδώ η εταιρεία έχει κάνει και μια επιλογή που δυστυχώς έχει… ξεχαστεί πλέον, αλλά παραμένει ιδιαίτερα πρακτική. Στο πίσω αυτό μέρος υπάρχει και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων του Realme C21, μια διάταξη που είναι σαφώς πιο βολική για χρήση όχι μόνο από τον αντίχειρα του δεξιού χεριού.

Μάλιστα και η ταχύτητα ανάγνωσης του αποτυπώματος μας είναι απόλυτα ικανοποιητική, και για τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής, το Realme C21 «ξυπνάει» και αρκετά γρήγορα την οθόνη του.

Αν υπάρχει κάτι που  θέλει κάποια… εξοικείωση είναι η τοποθέτηση του ηχείου σε αυτό το πίσω μέρος του Realme C21. Στο συγκεκριμένο σημείο, η ένταση του μειώνεται όταν το έχουμε πάνω σε κάποια επιφάνεια και δεχθούμε μια ειδοποίηση ή μια κλήση.

Για ένα Smartphone με οθόνη 6.5 ιντσών, το Realme C21 είναι ιδιαίτερα λογικό σε εξωτερικές διαστάσεις, κάτι που η εταιρεία το έχει πετύχει διατηρώντας σε λογικά επίπεδα το πλαίσιο γύρω από την οθόνη του.

Στο πρακτικό κομμάτι τέλος, υπάρχει κανονικά θύρα ακουστικών στο κάτω μέρος του Smartphone, δίπλα στην Micro USB θύρα φόρτισης, η οποία είναι μάλλον «αταίριαστη» για τα δεδομένα του 2021 πλέον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights