Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note 4: Δύο βίντεο παρουσίαζουν το S Pen
galaxy-note-4-video-in2mobile-featured-image

Galaxy Note 4: Δύο βίντεο παρουσίαζουν το S Pen

απο Kostas Gliatiotis

Με το Galaxy Note 4 να έχει ήδη κάνει αρκετές ¨μη προγραμματισμένες” εμφανίσεις, και τα χαρακτηριστικά του να θεωρούνται ήδη γνωστά (αλλά και εντυπωσιακά…) και τη παρουσίαση του να πλησιάζει πλέον, η Samsung δημοσίευσε δύο teaser βίντεο για τη συσκευή που εστιάζουν όπως είναι μάλλον λογικό στο S Pen και τις δυνατότητες του.

Το πρώτο από τα δύο βίντεο εστιάζει στην “επαγγελματική” χρήση του S Pen και το πως αυτό μπορεί να βοηθήσει το χρήστη της συσκευής να κάνει τη καθημερινή χρήση της συσκευής πιο εύκολη.

https://www.youtube.com/watch?v=RzTT7AIO3lA

Το δεύτερο βίντεο τώρα εστιάζει περισσότερο στην “fun” πλευρά της συσκευής και το πως το S Pen για μια ακόμα φορά μπορεί να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του Galaxy Note 4 να πραγματοποιήσει ευκολότερα καθημερινές εργασίες αλλά και πολλές ακόμα που θα ήταν αδύνατες χωρίς τη χρήση του.

https://www.youtube.com/watch?v=txa2wUO6fvg

Και στις δύο περιπτώσεις η Samsung αποφέυγει να αναφέρει αναλυτικότερα κάποιο από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, ενώ χρησιμοποιεί το Galaxy Note 3 σαν τη συσκευή που κρατούν στα χέρια τους οι άνθρωποι που παρουσιάζονται και στα δύο βίντεο.

Τα δύο βίντεο κάνουν ξεκάθαρο στο τέλος τους πως η Samsung πρόκειται να παρουσιάσει το Galaxy Note 4 στις 3 Σεπτεμβρίου στο Event που έχει ετοιμάσει για αυτό το σκοπό στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights