Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple Watch: Μια ημέρα η διάρκεια της μπαταρίας του
apple-iwatch-960-770x399

Apple Watch: Μια ημέρα η διάρκεια της μπαταρίας του

απο iGlobal

Κατά τη παρουσίαση του Apple Watch πριν δύο ημέρες η εταιρεία “εστίασε” σε όλα του τα χαρακτηριστικά, εκτός από ένα. Σε όλη τη διάρκεια της παρουσίασης του, δεν έγινε καμία αναφορά στη μπαταρία του, τη χωρητικότητα της αλλά ούτε και στον εκτιμώμενο χρόνο λειτουργίας του.

Μάλιστα, ακόμα και κατά την γνωριμία που είχε το κοινό με αυτό μετά το τέλος της παρουσίασης, φαίνεται πως οι εκπρόσωποι της Apple αρνούνταν να σχολίασουν το συγκεκριμένο θέμα. Μέχρι που κάποιος από αυτούς φέρεται να είπε πως αυτή τη στιγμή η μπαταρία του διαρκεί περίπου μια ημέρα. Το συγκεκριμένο σχόλιο όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει αρκετό ενδιαφέρον, αφού αυτή τη στιγμή όλες οι αντίστοιχες προτάσεις που βασίζονται στο Android Wear της Google και όχι μόνο προσφέρουν καλύτερους χρόνους αναμονής.

Στην συνέχεια η Apple “έσπευσε” να διευκρινήσει πως δουλεύει πάνω σε αυτό το θέμα και ελπίζει πως ο χρόνος αυτός θα βελτιωθεί μέχρι τη κυκλοφορία του Apple Watch στις αρχές του επόμενου έτους. Μια μάλλον πιο “άστοχη” δήλωση του Nat Kerris, εκπροσώπου της εταιρείας αναφέρει πως “οι χρήστες θα εκτιμήσουν τη τεχνολογία που διαθέτει το Apple Watch και πως θα απολαμβάνουν όσα τους προσφέρει μέσα στη μέρα” προσπαθεί να δικαιολογήσει μάλλον αποτυχημένα το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Μένει μόνο να δούμε αν τελικά μέχρι τη κυκλοφορία του Apple Watch η εταιρεία θα έχει καταφέρει να βελτιώσει το χρόνο αναμονής του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights