Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Τηλεοράσεις με Tizen το 2015

Samsung: Τηλεοράσεις με Tizen το 2015

απο Kostas Gliatiotis

Το λειτουργικό σύστημα Tizen που η Samsung εξελίσσει σε συνεργασία με την Intel, είναι βασισμένο στο Linux και θεωρητικά μπορεί να “τρέξει” σε πολλά είδη συσκευών, εκτός από κινητά τηλέφωνα, όπως μηχανήματα αυτοματισμού, Smartwatches , και πλέον τις τηλεοράσεις της Samsung.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Samsung στο επίσημο Blog της, όλες οι τηλεοράσεις που θα κατασκευάσει η εταιρεία το 2015 (και λογικά μονίμως από εδώ και πέρα) θα βασίζονται στο Tizen, με το γραφικό περιβάλλον τους να είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της κατηγορίας αυτής.

Θεωρητικά αλλά και πρακτικά, ένα λειτουργικό σύστημα σαν το Tizen δίνει στη Samsung πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στο τι υπηρεσίες και δυνατότητες θα προσφέρει στις τηλεοράσεις της. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, η χρήση του Tizen θα επιτρέπει στις τηλεοράσεις της να παρέχουν δυνατότητες όπως το Live Streaming παιχνιδιών από τα Playstation 3 και Playstation 4 της Sony, την ασύρματη προβολή περιεχομένου από το Smartphone του ιδιοκτήτη της, αλλά και το αντίστροφο, δηλαδή την προβολή της εικόνας από την τηλεόραση στο κινητό.

Η Samsung δεν έχει ακόμα παρουσιάσει κάποια τηλεόραση που να βασίζεται στο Tizen, κάτι που προφανώς πρόκειται να κάνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights