Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Note 8 Review : Επιτέλους στην κορυφή

Samsung Galaxy Note 8 Review : Επιτέλους στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Για προφανής λόγους, η Samsung έχει μια σοβαρή επιφύλαξη στο να χρησιμοποιήσει μια μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία στις συσκευές της. Αυτή του Note 8 έχει χωρητικότητα 3.300 mAh, που είναι μικρότερη από αυτή των 3.500 mAh του Galaxy S8+. Παρόλα αυτά, οι λόγοι για αυτή την επιλογή δεν είναι μέρος του συγκεκριμένου Review, το αποτέλεσμα όμως είναι.

Η μπαταρία του Note 8 έχει μικρότερη απόδοση σε σύγκριση με τις περισσότερες συσκευές της εταιρείας, αυτές του ανταγωνισμού, και ειδικότερα αυτές που στο ίδιο φυσικό μέγεθος περιλαμβάνουν σημαντικά μεγαλύτερες μπαταρίες.

Ο χρήστης του μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του Note 8 για σχεδόν μια ημέρα εντατικής χρήσης πριν αυτό μείνει από μπαταρία. Σε ακόμα πιο απαιτητικές συνθήκες, η συσκευή μπορεί να μείνει από μπαταρία ακόμα και λίγο πριν το βράδυ.

Με προσεκτική χρήση, ο χρήστης του Note 8 μπορεί να βγάλει δύο ημέρες λειτουργίας, όμως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιορίσει το πως εκμεταλλεύεται τις αμέτρητες δυνατότητες του. Η μπαταρία είναι ίσως το μοναδικό σοβαρό μειονέκτημα σε μια κατά τα άλλα εντυπωσιακή συσκευή όπως το Note 8.

Συμπέρασμα.

Η Samsung πρέπει να ξεπεράσει την αποτυχία του Note 7 πριν ένα χρόνο, και πρέπει να το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Galaxy S8 στις δύο του εκδόσεις ήταν το πρώτο σημαντικό βήμα αυτής της προσπάθειας, και το Note 8 είναι το δεύτερο ακόμα πιο σημαντικό.

Από κάθε άποψη, η εταιρεία πρέπει να δείξει ότι μπορεί να κατασκευάσει την καλύτερη τεχνολογικά και όχι μόνο συσκευή της αγοράς. Σε αυτό, το Note 8 πετυχαίνει σχεδόν άριστα τον στόχο του, αφού συνδυάζει σχεδόν ότι μπορεί να ζητήσει ένας χρήστης.

Ακόμα και με καθυστέρηση στην χρήση διπλής κάμερας, αυτή συνδυάζεται με την καλύτερη οθόνη που μπορεί να βρει κανείς σε ένα Smartphone, με έναν ταχύτατο επεξεργαστή και το πάντα χρήσιμο και μοναδικό S-Pen. Παρά την αντίστοιχα εντυπωσιακά υψηλή τιμή πώλησης του, είναι η καλύτερη συσκευή που μπορεί να αγοράσει κάποιος αυτή τη στιγμή, ακόμα και αν οι διαφορές από το S8 είναι θεωρητικά λίγες. Αυτές είναι υπαρκτές, και τεχνολογικά τουλάχιστον κάνουν το Note 8 μια καλύτερη συσκευή, ακόμα και αν δεν αλλάζουν σημαντικά την καθημερινή χρήση του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights