Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 5 Review : Ποιότητα και απλότητα σε λογικό κόστος

Nokia 5 Review : Ποιότητα και απλότητα σε λογικό κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η (μη αποσπώμενη) μπαταρία του Nokia 5 διαθέτει χωρητικότητα 3.000 mAh, η οποία είναι αρκετή για να βγάλει με αρκετή άνεση μία μέρα έντονης χρήσης (κλήσεις, SMS, κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες, ραδιόφωνο κτλ). Εάν, πάλι, είσαστε πιο… «συνετός» χρήστης και δεν χρησιμοποιείτε ιδιαίτερα εφαρμογές που απαιτούν χρήση δεδομένων, θα περάσουν τουλάχιστον δύο ημέρες πριν η συσκευή σας ειδοποιήσει ότι χρειάζεται επαναφόρτιση.

Η ύπαρξη της stock έκδοσης του Android έχει ως επακόλουθο την απουσία ξεχωριστής εφαρμογής για την βελτιστοποίηση της απόδοσης της μπαταρίας, όπως συμβαίνει με πολλούς άλλους κατασκευαστές, οπότε η μόνη επιλογή είναι η αυτόματη διαδικασία που προβλέπεται από το ίδιο το λειτουργικό.

Συμπέρασμα

Το Nokia 5 αποτελεί μια από τις πρώτες προσπάθειες της φινλανδικής εταιρείας ώστε να εγκαθιδρύσει μια παρουσία στον χώρο της μεσαίας κατηγορίας. Με αρχική τιμή πώλησης περί τα 200 ευρώ, έρχεται να προσφέρει άριστη ποιότητα κατασκευής, «κλασσικό» design, αρκετά καλή οθόνη και κάμερα, καθώς και ικανοποιητική απόδοση σε ό,τι αφορά την μπαταρία.

Η ύπαρξη του stock Android δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι Φινλανδοί βρίσκονται ακόμα… στην αρχή και οπωσδήποτε θα χρειαστούν στο μέλλον περισσότερες «πινελιές» στο Περιβάλλον Χρήστη ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη διαφοροποίηση έναντι του ανταγωνισμού.

Το τι επιφυλάσσει το μέλλον σε μια εταιρεία με τέτοια παράδοση είναι προφανώς αδύνατο να το προβλέψουμε. Το σίγουρο πάντως, κατά τη γνώμη μας, είναι ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο και το Nokia 5 είναι μια συσκευή που είναι αρκετά πιθανό να τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών καταναλωτών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights