Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart V8 Review

Vodafone Smart V8 Review

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη

Ως ένα σύγχρονο smartphone που… σέβεται τον εαυτό του, το V8 ευθυγραμμίζεται με το ότι στις μέρες μας οι διαγώνιοι των οθονών έχουν πάρει την άγουσα και έρχεται με την σειρά του εξοπλισμένο με μια LTSP IPS LCD των 5,5 ιντσών. Η  ανάλυσή της είναι της τάξεως των 1080 x 1920 pixels, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η πυκνότητα ανά ίντσα να φτάνει τα 401 εικονοστοιχεία.

Στην πράξη, πρόκειται για ιδιαίτερα «ευχάριστη» οθόνη, καθώς τα χρώματα αποδίδονται με αρκετή «ζωντάνια» χωρίς να αλλοιώνονται ανάλογα με την γωνία θέασης. Παράλληλα, η απόδοσή της κάτω από το φως του ήλιου κρίνεται ως ικανοποιητική, ενώ η ύπαρξη του αισθητήρα φωτισμού επιτρέπει την αυτόματη ρύθμισή της ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, με καλά αποτελέσματα.

Στις Ρυθμίσεις, όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχουν ορισμένες επιλογές  που μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ή όχι, ωστόσο δεν υπάρχει η δυνατότητα να «παίξουμε» με την αντίθεση, την χρωματική παλέτα κτλ. Παρόλαυτά, υπάρχει η «Λειτουργία Νύχτας» κατά την οποία η οθόνη θα γίνει πιο «ξεκούραστη» για τα μάτια, ιδιαίτερα όταν θέλουμε π.χ. να διαβάσουμε κάποιο κείμενο.

Μιλώντας γενικά, θα δηλώσουμε ικανοποιημένοι από την οθόνη του V8. Πρόκειται για αρκετά ποιοτική υλοποίηση η οποία θα καλύψει με άνεση της ανάγκες της καθημερινότητάς σας και συμβαδίζει απόλυτα με την τιμή πώλησης της συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights