Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart V8 Review

Vodafone Smart V8 Review

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής – Μνήμη

Το Smart V8 κρύβει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 435 της Qualcomm. Προς το παρόν, ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι ο «καλύτερος» διαθέσιμος σε αυτή την κατηγορία τιμής, και η επιλογή του είναι σίγουρα λογική.

Οι 8 συνολικά πυρήνες Α-53 έχουν το 1.4 GHz σαν μέγιστη ταχύτητα χρονισμού, και για τους 8 συνολικά, μια βασική διαφορά με τον αμέσως «μικρότερο» Snapdragon 430. Στο Smart V8 συνδυάζονται με 3 GB μνήμης RAM, επίσης αποδεκτή και θεωρητικά αρκετή για την κατηγορία.

Με δεδομένα και τα πλεονεκτήματα του Stock Android σε ευκολία και άνετη λειτουργία, το Smart V8 δείχνει έναν πολύ καλό… χαρακτήρα σε καθημερινή χρήση. Όλες οι εφαρμογές ξεκινούν και στην συνέχεια εκτελούνται χωρίς ενοχλητικές καθυστερήσεις, ενώ ακόμα και οι πιο απαιτητικές από αυτές απλά απαιτούν λίγο περισσότερη υπομονή χωρίς όμως ενοχλητικά κολλήματα.

Για κάθε είδους χρήση εφαρμογών Social Media και Instant Messaging, το Smart V8 είναι αρκετά ικανοποιητικό, αφού η ισχύς του είναι αρκετή και τα 3 GB RAM κάνουν την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών αρκετά εύκολη και απροβλημάτιστη.

Για τα γραφικά τώρα, η Adreno 505 πρέπει να «οδηγήσει» μια 1080p οθόνη, και σε γενικές γραμμές το πετυχαίνει χωρίς προβλήματα. Το έτσι και αλλιώς απλό γραφικό περιβάλλον παράγεται με ευκολία, ενώ ακόμα και τα παιχνίδια που μπορεί να εγκαταστήσει κάποιος τρέχουν με σχετική άνεση τηρουμένων πάντα των αναλογίων.

Για τον αποθηκευτικό χώρο τέλος, η Vodafone δεν απογοητεύει, και το Smart V8 έρχεται με 32 GB ονομαστικά στην μια και μοναδική έκδοση του. Από αυτά, περίπου 23  είναι διαθέσιμα στον χρήστη του, ενώ προφανώς και μπορούν να επεκταθούν ακόμα περισσότερο με την χρήση μιας microSD κάρτας μνήμης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights