Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart V8 Review

Vodafone Smart V8 Review

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα

Το Smart V8 κυκλοφορεί με προεγκατεστημένη την έκδοση 7.1.1 του Android, ενώ η έκδοση του UI της Vodafone είναι η VFD 710.

Για όσους δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από το Περιβάλλον Χρήστη της Vodafone, θα αναφέρουμε καταρχήν ότι είναι αρκετά «ελαφρύ» και κοντά στην stock έκδοση του Android.

Η διαχείριση των widgets και των ταπετσαριών μας γίνεται με άνεση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσθαφαίρεσης Οθονών καθώς και αλλαγής της διάταξής τους. Παράλληλα, μπορούμε να δημιουργήσουμε φακέλους σε όποια Οθόνη επιθυμούμε.

Μια χρήσιμη δυνατότητα, είναι το ότι μπορούμε να ορίσουμε μια «αγαπημένη εφαρμογή» να ξεκινάει άμεσα με «σύρσιμο» προς τα δεξιά της Αρχικής Οθόνης μας. Παράλληλα, κάτι που επίσης μας άρεσε, είναι η δυνατότητα να ορίσουμε την διάταξη των πλήκτρων πλοήγησης κατά το δοκούν.

Όπως συνηθίζεται στο Android, το σύνολο των εφαρμογών μας βρίσκεται στο App Drawer και μέσα σε αυτό – προφανώς – θα βρούμε και εκείνες που έχει δημιουργήσει η ίδια η Vodafone.

Μιας και αναφερθήκαμε στις εφαρμογές της Vodafone, άξιες αναφοράς είναι οι «Call+» και «Message+» τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί αυτών του ίδιου του Android. Θα επισημάνουμε παράλληλα ότι είναι διαθέσιμες και οι τελευταίες, για όσους τις προτιμούν.

Επίσης, υπάρχει η «Συλλογή» που μας επιτρέπει να διαχειριστούμε τις φωτογραφίες και τα βίντεό μας, ενώ όπως πάντα θα επικροτήσουμε την ύπαρξη Ραδιοφώνου.

Ο Πίνακας Ειδοποιήσεων είναι ο γνώριμος του Android και είναι θετικό το ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τις συντομεύσεις μας.

Οι Ρυθμίσεις είναι αρκετά απλές και λειτουργικές και, γενικά, υπάρχει μεγάλος βαθμός παραμετροποίησης.

Κάνοντας μια σύνοψη, είμαστε της άποψης ότι η Vodafone έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εύχρηστο και αποδοτικό UI. Οι μικρές επεμβάσεις που έχει κάνει σε διάφορα σημεία, λειτουργούν εις όφελος του χρήστη, ο οποίος θα κάνει την δουλειά του με αρκετή ευκολία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights