Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 5 Review : Το πιο ενδιαφέρον στην κατηγορία του

Xiaomi Redmi 5 Review : Το πιο ενδιαφέρον στην κατηγορία του

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη

Ως ένα «bezel-less» smartphone που… σέβεται τον εαυτό του, το Xiaomi Redmi 5 διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,7 ιντσών και 18:9 aspect ratio. Παράλληλα, πρόκειται για LCD υλοποίηση, με ανάλυση 720 x 1440 pixels, γεγονός που μεταφράζεται σε περίπου 282 pixels ανά ίντσα, επίδοση αποδεκτή για την κατηγορία τιμής στην οποία ανήκει η συσκευή.

Σε πρακτικό επίπεδο, η απόδοση των χρωμάτων κρίνεται ικανοποιητική χωρίς αλλοιώσεις ανάλογα με την γωνία θέασης. Παράλληλα, η ύπαρξη του αισθητήρα φωτισμού – την οποία ήδη αναφέραμε – επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της «συμπεριφοράς» της ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες με αρκετά καλά αποτελέσματα.

Υπό γωνία τώρα, η χρωματική απόδοση παραμένει πολυ σταθερή γι ατα δεδομένα μιας LCD οθόνης σε αυτή την κατηγορία χρημάτων, και μόνο ο φωτισμός μειώνεται αισθητά.

Επίσης, στις Ρυθμίσεις υπάρχουν ορισμένες επιλογές για όσους θέλουν να… πειραματιστούν.

Γενικά μιλώντας, αναλογιζόμενοι το κόστος του Redmi 5, θα δηλώσουμε ικανοποιημένοι από την οθόνη του, καθώς πρόκειται για αρκετά ποιοτική υλοποίηση για τα δεδομένα της κατηγορίας στην οποία ανήκει η συσκευή και που επιτρέπει στον χρήστη να κάνει την δουλειά του με άνεση και ευκολία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

antonis 29/03/2018 - 14:16

Καλησπέρα,

Ξέρετε εάν αυτό όσο και το Redmi 5 Plus υποστηρίζουν την Β20 (800) συχνότητα? Μιλάω για αυτά που κυκλοφορούν επίσημα στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ

Reply
Kostas Gliatiotis 29/03/2018 - 22:50

Καλησπέρα !

Θα ρωτήσουμε την infoquest για να μας απαντήσει επίσημα και θα επανέλθουμε το συντομότερο δυνατόν με την απάντηση ! 🙂

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights