Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S9 Plus Review : Περιορισμένες αλλά σημαντικές αλλαγές

Samsung Galaxy S9 Plus Review : Περιορισμένες αλλά σημαντικές αλλαγές

απο Kostas Gliatiotis

Συμπέρασμα.

Στο βαθμό «ολοκλήρωσης» που είχε φτάσει πριν ένα χρόνο το Galaxy S8 ήταν και είναι ακόμα και σήμερα δύσκολο να σκεφτεί κανείς τι ακριβώς θα μπορούσε να το κάνει πραγματικά και ουσιαστικά καλύτερο. Η Samsung επέλεξε να μην ρισκάρει με κάποια υπερβολή ή κάποιο ασυνήθιστο σχέδιο, και να βελτιώσει στα σημεία που θεωρεί σημαντικά, ένα ήδη κορυφαίο Smartphone ακόμα και ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του.

Το ρίσκο που παίρνει όμως με το Galaxy S9 Plus είναι διαφορετικό, αφού υπάρχει μια μερίδα χρηστών και υποψήφιων αγοραστών που δεν το θεωρεί αρκετά «νέο» ώστε να το επιλέξει αντί του προκατόχου του. Η συζήτηση για το αν οι τεχνικές βελτιώσεις της κάμερας και το ότι πλέον είναι δύο μαζί με την εντυπωσιακά αυξημένη επεξεργαστική ισχύ είναι αρκετά εξαρτάται από το οπτικό πεδίο του καθενός. Για όσους ένα Smartphone είναι «δήλωση» με βάση την εμφάνιση και την τιμή του, ίσως το Galaxy S9 Plus να μην είναι η ιδανική επιλογή. Για όσους τώρα θεωρούν ότι ένα νεότερο και ακριβότερο Smartphone πρέπει να προσφέρει και κάτι όντως νέο, οι τεχνικές του βελτιώσεις είναι αρκετές για να δικαιολογούν την ύπαρξη του. Αν η Samsung είχε ρισκάρει με ένα πιο διαφορετικό σχεδιασμό, θα είχε κερδίσει και αυτούς που εστιάζουν καλώς ή κακώς περισσότερο στην εξωτερική εμφάνιση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights