Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ανακοινώθηκαν τα Honor Play και Honor 9i

Ανακοινώθηκαν τα Honor Play και Honor 9i

απο Kostas Gliatiotis

Δύο συσκευές ακόμα παρουσίασε επίσημα η Honor, στην συνεχιζόμενη προσπάθεια της να μεγαλώσει την γκάμα των προτάσεων της. Το Honor Play απευθύνεται στην σχετικά νέα αγορά των Gaming Smartphones (ότι και αν σημαίνει αυτό…) ενώ το Honor 9i φαίνεται να είναι απλά μια ακόμα πρόταση στη μεσαία κατηγορία τιμής από την εταιρεία.

Το ενδιαφέρον με το Honor Play είναι αρχικά η τιμή του, που τουλάχιστον στην Κίνα θα ξεκινά από τα 310 περίπου δολάρια. Σε αυτά τα χρήματα το Smartphone έρχεται με τον Kirin 970 της Huawei στο εσωτερικό του, που παρότι δεν είναι ότι πιο ισχυρό υπάρχει πλέον στην αγορά, έχει σίγουρα ικανοποιητική απόδοση για Gaming. Μάλιστα η Honor αναφέρει ότι έχει βελτιώσει την απόδοση της κάρτας γραφικών του Kirin 970 για το Honor Play, η οθόνη του οποίου έχει και “λογική” ανάλυση 2280 x 1080 pixels στις 6.3 ίντσες. Τα 4GB RAM είναι πλέον συνηθισμένα, και σίγουρα αποδεκτά σε αυτό το κόστος, με το Honor Play να έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, μια βασική των 16 Mpixels και την δεύτερη να έχει αισθητήρα 2 Mpixels μόλις, για Bokeh εφέ στις φωτογραφίες .

H μπαταρία του Honor Play  είναι σχετικά μεγάλη στα 3,750 mAh ενώ οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης του Kirin 970 χρησιμοποιούνται από την βασική κάμερα και εδώ, για την αναγνώριση του σκηνικού της φωτογραφίας. Το Smartphone θα έρθει με το νεότερο EMUI 8.1 της Huawei με το Android 8.1 Oreo κάτω από αυτο.

Το Honor 9i τώρα, είναι μια ακόμα έκδοση της πλατφόρμας που χρησιμοποιεί η Huawei στο P20 Lite. Χρησιμοποιεί την ίδια οθόνη των 5.84 ιντσών με ανάλυση 2280 x 1080 pixels και πάλι, που φυσικά είναι τεχνολογίας LCD. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Kirin 659 της Huawei (προφανώς…) ενώ και οι δύο κάμερες έχουν ακριβώς την ίδια ανάλυση των 16 και 2 Mpixels όπως και στο P20 Lite. Η Honor αναφέρει ότι και εδώ υπάρχει Mode αυξημένης απόδοσης για την κάρτα γραφικών του Kirin 659, με σίγουρα μειωμένη συνολική απόδοση σε σύγκριση με τον Kirin 970, για όσους αναζητούν μια σχετικά οικονομική λύση για Gaming.

Εδώ έχουμε το “παλαιότερο” EMUI 8.0 μαζί με το Android 8.0 Oreo της Google, και η βασικότερη διαφορά του Honor 9i σε σύγκριση με το P20 Lite είναι η τιμή του, που θα ξεκινά από τα 220 δολάρια για την έκδοση με τα 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights