Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 7X Review : Ποιότητα στη μεσαία κατηγορία.

Honor 7X Review : Ποιότητα στη μεσαία κατηγορία.

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη

Όπως ήδη αναφέραμε, το Honor 7X διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,9 ιντσών και ως σύγχρονο smartphone που… σέβεται τον εαυτό του, η αναλογία της είναι 18:9.  Παράλληλα, πρόκειται για IPS LCD υλοποίηση με ανάλυση 1080 x 2160 pixels, κάτι που μεταφράζεται σε 407 εικονοστοιχεία ανά ίντσα, επίδοση ικανοποιητικότατη για τα δεδομένα της μεσαίας κατηγορίας.

Σε πρακτικό επίπεδο, η οθόνη του Honor 7X είναι μία από τις καλύτερες που έχουμε συναντήσει σε αυτή την κατηγορία τιμής. Προσφέρει πολύ καλή απεικόνιση των χρωμάτων με μηδαμινές παραμορφώσεις ανάλογα με την γωνία θέασης, σωστές αντιθέσεις και, παράλληλα, η «συμπεριφορά» της κάτω από το φως του ήλιου κινείται σε πολύ αποδεκτά πλαίσια καθώς ο αισθητήρας φωτισμού που διαθέτει η συσκευή κάνει καλά την… δουλειά του.

Για όσους θέλουν να φέρουν την οθόνη του Honor 7X περισσότερο στα «μέτρα» τους, στις Ρυθμίσεις υπάρχουν ορισμένες διαθέσιμες επιλογές, όπως η θερμοκρασία χρώματος, το μέγεθος της γραμματοσειράς κτλ.

Γενικά μιλώντας, θα επαναλάβουμε ότι η οθόνη του Honor 7X θα ικανοποιήσει με ευκολία τον αγοραστή. Πρόκειται για ποιοτική υλοποίηση που επιτρέπει την  άνετη προβολή περιεχομένου καθώς και την χρήση των διαφόρων εφαρμογών και, κατά τη γνώμη μας, αποτελεί ένα από τα «δυνατά χαρτιά» της συσκευής. Όπως είναι ευνόητο λοιπόν, θα καλύψει με άνεση τις ανάγκες όσων των επιλέξουν, καθώς δικαιολογεί απόλυτα τα χρήματα που κοστίζει η συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights