Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 7X Review : Ποιότητα στη μεσαία κατηγορία.

Honor 7X Review : Ποιότητα στη μεσαία κατηγορία.

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το μοναδικό ίσως αδύναμο σημείο του Honor 7X για την κατηγορία τιμής στην οποία ανήκει, είναι ο επεξεργαστής που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Περισσότερο από ένα χρόνο πλέον από την πρώτη χρήση του σε Smartphone της Huawei, ο Kirin 659 είναι οριακά αποδεκτός σε συνολικές επιδόσεις πλέον.

Πιο συγκεκριμένα, οι 8 πυρήνες αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM, δύσκολα καλύπτουν πλέον τις ανάγκες που έχει ένας χρήστης στην μεσαία κατηγορία τιμής, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν πλέον προτάσεις του ανταγωνισμού με σημαντικά ισχυρότερο Hardware όπως αυτές με τον Snapdragon 636 ή ακόμα περισσότερο τον Snapdragon 660 της Qualcomm στο εσωτερικό τους.

Η επεξεργαστική ισχύ είναι συνήθως αρκετή ώστε το Honor 7X να μην παρουσιάζει ενοχλητικά κολλήματα και καθυστερήσεις στη λειτουργία του, όμως σε κάποιες περιπτώσεις είναι εμφανές ότι πλέον φτάνει κοντά στο όριο του προκειμένου να μην δώσει στον χρήστη την εντύπωση αργής συσκευής.

Τα 4G μνήμης RAM πάντως είναι υπερ αρκετά για την λειτουργία ενός Mid-range, και προσφέρουν την δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης εφαρμογών με χαρακτηριστική άνεση, που ξεπερνά τις υπόλοιπες δυνατότητες του Honor 7X.

Εκεί όμως που δείχνει την ηλικία του ο Kirin 659 είναι στον τομέα των γραφικών, αφού στο εσωτερικό του βρίσκεται μια αρκετά αδύναμη και παλιά πλέον, Mali T830 της ARM, και μάλιστα σε διάταξη με μια μόλις μονάδα παραγωγής γραφικών.

 

Στην οθόνη του Honor 7X με την FullHD+ ανάλυση, η απόδοση της κάρτας γραφικών είναι οριακά αποδεκτή για το γραφικό περιβάλλον του Smartphone και απλά ικανή να «παίξει» τα λιγότερο απαιτητικά παιχνίδια που μπορεί να βρει κανείς στο Play Store της Google. Είναι επίσης πρακτικά εύκολο να βρει κανείς πλέον συσκευές που μπορούν να αναπαράγουν αν όχι και να καταγράψουν Video σε ανάλυση 4k, κάτι που δυστυχώς είναι εκτός των δυνατοτήτων του Kirin 659.

Για τον αποθηκευτικό χώρο πάντως, η Honor έχει επιλέξει τα 64 GB για την έκδοση του 7X που κοστίζει 299 ευρώ, και πρακτικά δικαιολογεί μέρος του κόστους του με τον αυξημένο αυτό αποθηκευτικό χώρο. Η υποδοχή για την κάρτα μνήμης καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο με την δεύτερη κάρτα SIM οπότε ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα τους αν χρειάζεται επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights