Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 7X Review : Ποιότητα στη μεσαία κατηγορία.

Honor 7X Review : Ποιότητα στη μεσαία κατηγορία.

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα

Το «πακέτο» των καμερών του Honor 7X αποτελείται από την βασική η οποία διαθέτει αισθητήρα 16 MP, διάφραγμα φακού f/2.2 και υποστήριξη HDR, καθώς επίσης και άλλη μία με αισθητήρα 2 MP η οποία έχει ως σκοπό τον υπολογισμό του “βάθους” πεδίου στις φωτογραφίες με θολό φόντο.. Παράλληλα, για όσους αρέσκονται στις selfies, η εμπρόσθια κάμερα του Honor 7X κινείται στην κατηγορία των 8 MP, με δυνατότητα καταγραφής βίντεο στα 1080p με 30 fps.

Επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στην διπλή βασική κάμερα της συσκευής, κατά την διάρκεια της μέρας οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει μπορούν να χαρακτηριστούν ως αρκετά ικανοποιητικές. Τα επίπεδα λεπτομέρειας και φωτομέτρησης είναι καλά, ενώ τα χρώματα αρκετά «ζωντανά».

To HDR συνεχίζει να βρίσκεται σε ξεχωριστό Mode λειτουργίας, που είναι “χρονοβόρο” και πολύπλοκο να φτάσει ο χρήστης, η λειτουργία του όμως βελτιώνει σημαντικά το αποτέλεσμα σε συνθήκες φωτισμού που παράγουν σκίες στο αντικείμενο της φωτογραφίας και έντονες χρωματικές αντιθέσεις.

To Portrait και το Aperture mode όπως τα ονομάζει η Honor, χρησιμοποιούν την δεύτερη πίσω κάμερα για να “θολώσουν” το φόντο στις φωτογραφίες. Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι στο portrait mode υπαρχουν επιπλέον επιλογές για την καλύτερη εμφάνιση του προσώπου που φωτογραφίζεται καθώς και εφέ για πιο … ευχάριστες λήψεις. Η δεύτερη κάμερα έχει το ίδιο οπτικό εύρος με την βασικη, και χρησιμοποιείται μόνο για τον υπολογισμό του βάθους, κάτι που έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, αφού οι φωτογραφίες έχουν το μέγεθος και την αναλυση του κανονικού Mode, και δεν περιορίζονται σε φωτισμό και λεπτομέρεια.

Εκεί που το Honor 7X δείχνει ότι, εν τέλει, είναι ένα mid range smartphone, είναι σε συνθήκες νυχτερινής φωτογράφησης. Η έλλειψη OIS – κάτι συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία χρημάτων – έχει ως αποτέλεσμα μέτρια επίπεδα λεπτομέρειας και αρκετό «θόρυβο» στις φωτογραφίες μας.

Παρόλαυτά, επειδή δεν θέλουμε να δίνουμε λάθος εντυπώσεις, είναι επίσης δεδομένο ότι σε αυτή την κατηγορία τιμής, έτσι και αλλιώς θα ήταν άδικο να είχαμε μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Η εφαρμογή της κάμερας κρίνεται ως αρκετά εύχρηστη και προσφέρει αρκετές ρυθμίσεις και εφέ. Επίσης, θα αναφέρουμε την δυνατότητα βιντεοσκόπησης που φτάνει τα 1080p.

Εάν θέλουμε να περιγράψουμε με έναν όρο την κάμερα του Honor 7X, θα επιλέγαμε την φράση «ικανοποιητική για τα δεδομένα της μεσαίας κατηγορίας». Σίγουρα δεν… βάζει φωτιά με τις επιδόσεις της, κάτι έτσι και αλλιώς δύσκολο σε συσκευές στα 300€, ωστόσο ο μέσος χρήστης θα κάνει την δουλειά του αρκετά καλά, ειδικά κατά την διάρκεια της μέρας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights