Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 7s Review : Απλή καθημερινότητα

Honor 7s Review : Απλή καθημερινότητα

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η σχετικά μεγάλη διαγώνιος των 5.7 ιντσών της οθόνης του Honor 7s συνδυάζεται με μια χαμηλότερη από το συνηθισμένο ανάλυση των 1440 X 720 pixels που αποτελεί το ανάλογο του 720p σε οθόνες με αναλογία πλευρών 18:9. Χρωματικά, η Honor επιλέγει πάντα μια πιο ζωντανή και ευχάριστη ρύθμιση για τις οθόνες των συσκευών της, και το Honor 7s δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό.

Παρά το ότι θεωρητικά δεν είναι πιο “σωστη” χρωματικά, είναι σίγουρα ευχάριστη σε καθημερινή χρήση και αρκετά έντονη σε φωτισμό και χρώμα ώστε να ταιριάζει με το νεανικό προφίλ που θέλει να έχει η εταιρεία. Η χαμηλότερη ανάλυση της δεν αποτελεί πρόβλημα σε καμία περίπτωση, αφού ακόμα και έτσι, η πυκνότητα παραμένει στα 296 πιξελ ανά ιντσα.

Οι γωνίες θέασης είναι αντίστοιχα ικανοποιητικές, και παρότι αναμενόμενα εμφανίζεται μια αλλοίωση των χρωμάτων, δεν είναι αρκετά έντονη ώστε να κάνει αδύνατη τη χρήση του Honor 7s.

Η εταιρεία έχει διαφοροποιήσει ελάχιστα το μενού των ρυθμίσεων της οθόνης (αλλά και γενικότερα της συσκευής) σε σύγκριση με αυτό της Huawei, και έχει περιορίσει τις διαθέσιμες επιλογές στις πιο… Βασικές. Η προσαρμογή της απόδοσης για την οθόνη είναι σχετικά απλή με μια μπάρα που αλλάζει απλά τη θερμοκρασία του χρώματος, όμως πιθανότατα είναι αρκετή σε μια συσκευή αυτής της κατηγορίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights