Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 7s Review : Απλή καθημερινότητα

Honor 7s Review : Απλή καθημερινότητα

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Η πηγή των “προβλημάτων” του Honor 7s είναι ο επεξεργαστής που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Ο Mediated MT6739 μετράει πλέον πολλά χρόνια στην αγορά και προφανώς έχει επιλεχθεί αποκλειστικά λόγο του χαμηλού κόστους του.

Το πρόβλημα είναι ότι στα μέσα του 2018, ένας επεξεργαστής με τέσσερις μόλις πυρήνες Α53 είναι οριακά ικανός να προσφέρει αποδεκτή ταχύτητα λειτουργίας. Στο 1.5 GHz μάλιστα δεν είναι καν αρκετά “γρηγοροι” , ένας περιορισμός που οφείλεται και στην αρκετά παλιά τεχνική κατασκευής του ΜΤ6739.

Τα 2 GB μνήμης Ram είναι ίσως η μοναδική αιτία που η συσκευή δεν είναι ενοχλητικά αργή σε καθημερινή χρήση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συχνά στιγμιαία κολλήματα μέχρι το Honor 7s να ανταποκριθεί σε αυτό που του έχει ζητήσει ο χρήστης του.

Πρακτικά, το smartphone ανήκει πλέον στην κατηγορία συσκευών που αναγκαστικά θα τρέξουν τις lite εκδόσεις εφαρμογών όπως το Facebook και ο messenger, ενώ είναι σίγουρο ότι αν κάποιος θέλει να έχει αυτά μαζί με IM’s όπως το Viber, θα αντιμετωπίσει ακόμα πιο “αργη” απόδοση συνολικά.

Η powerVR GE8100 κάρτα γραφικών είναι και αυτή με τη σειρά της η πιο απλή λύση της Imagination Technologies και έχει επιλεχθεί από τη Mediatek και εδώ για λόγους κοστους.

Η χαμηλότερη σχετικά ανάλυση της οθόνης του Honor 7s κάνει την παραγωγή των γραφικών για το user interface οριακά μέσα στις δυνατότητες της κάρτας γραφικων, όμως δεν ισχύει το ίδιο προφανώς και για τα παιχνίδια που στις περισσότερες περιπτώσεις περιορίζονται στα πιο βασικά από αυτά που υπάρχουν διαθέσιμα.

Η γενικότερη εικόνα του Honor 7s είναι ότι σχεδιάστηκε για απλή καθημερινή χρήση, σαν πιθανότατα η πιο οικονομική πρόταση της εταιρείας αυτή τη στιγμή. Ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να γνωρίζει τι επιλέγει, και να μην περιμένει από αυτό επιδόσεις που πιθανόν μπορεί να βρει σε συσκευές του ανταγωνισμού στα ίδια περίπου χρήματα.

Για τον αποθηκευτικό χώρο αναμενόμενα υπάρχουν ονομαστικά 16 GB από τα οποία περίπου 10 ειναι όντως διαθέσιμα στον χρήστη του smartphone. Η υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την δεύτερη κάρτα SIM και ο χρήστης πρέπει να επιλέξει ανάμεσα τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights