Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 7s Review : Απλή καθημερινότητα

Honor 7s Review : Απλή καθημερινότητα

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Παρά το σχετικά αδύναμο Hardware στο εσωτερικό του 7s, η Honor έχει σωστά επιλέξει να χρησιμοποιήσει την νεότερη έκδοση του Android, την 8.1 Oreo, ενώ πάνω από αυτή βρίσκεται φυσικά το EMUI που η εταιρεία «δανείζεται» από την Huawei.

Οι χαμηλότερες επιδόσεις του Smartphone έχουν επιφέρει μερικές αλλαγές στην εμφάνιση και τον συνολικό σχεδιασμό του EMUI προκειμένου αυτό να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα, μια επιλογή που δεν έχει απαραίτητα αρνητικές επιπτώσεις για όσους θελουν μια πιο «απλή» εμφάνιση.

Οι επιλογές προσαρμογής παρόλα αυτά περιέχουν πάντα τη δυνατότητα εναλλαγής του συνολικού θέματος εμφάνισης του μενού, αλλά και την επιλογή διάταξης με ξεχωριστό μενού εφαρμογών για όσους έχουν… συνηθίσει σε αυτό.

Από τις διαθέσιμες εφαρμογές, η Honor συνεχίζει να θεωρεί ότι κάποιες από αυτές πρέπει να επανασχεδιαστούν σε σύγκριση με αυτές της Google, προκείμενου να είναι πιο λειτουργικές. Η εφαρμογή της μουσικής είναι ένα καλό παράδειγμα μιας εναλλακτικής της σχεδόν απαράδεκτης εφαρμογής του Google Play Music.

Για την «συλλογή» φωτογραφιών, οι δυνατότητες περιλαμβάνουν και βασικές επιλογές επεξεργασίας για κάθε φωτογραφία, που παρότι «πιέζουν» το Honor 7s σε επεξεργαστική ισχύ, είναι χρήσιμες για το κοινό που απευθύνεται σαν συσκευή.

Αντίστοιχα χρήσιμο είναι και το ραδιόφωνο που ενσωματώνει, η εφαρμογή λειτουργίας του οποίου, είναι ακόμα πιο απλή σε σχεδίαση και επιλογές από ότι περιμέναμε.

Τέλος, η εταιρεία έχει προσθέσει και μερικές ακόμα χρήσιμες δυνατότητες, όπως η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων, αλλά και αυτή για τη δημιουργία ενός αντιγράφου ασφαλείας από τα περιεχόμενα του Honor 7s, εφαρμογές που η Google συνεχίζει να θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να προσθέσει στο Stock Android.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights