Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 7s Review : Απλή καθημερινότητα

Honor 7s Review : Απλή καθημερινότητα

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Η κάμερα των 13 mpixels στο πίσω μέρος του Honor 7s είναι δεδομένο ότι έχει σχεδιαστεί για να καλύψει βασικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από ένα οικονομικό smartphone σαν και αυτό. Στα τεχνικά της χαρακτηριστικά άξιο αναφοράς είναι μόνο το f/2.2 διάφραγμα που και αυτό είναι απλά αποδεκτό πλέον με βάση τον ανταγωνισμό.

Η ποιότητα των φωτογραφιών τώρα, είναι οριακά αποδεκτή, κάτι που οφείλεται κυρίως στις αδυναμίες του hardware στο εσωτερικό της συσκευής. Τα επίπεδα λεπτομέρειας ειναι απλά ικανοποιητικά, όμως το χρωματικό εύρος είναι ιδιαίτερα περιορισμένο με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να είναι “φτωχες” και σχετικά άτονες.

Η λειτουργία του HDR, που παραδοσιακά είναι ενοχλητικά κρυμμένο στις ρυθμίσεις της εφαρμογής της κάμερας, είναι μάλλον άσκοπη, αφού απαιτεί αρκετό χρόνο για την λήψη μιας φωτογραφίας και πολυ σταθερό χέρι.

Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμου, η κάμερα του Honor 7s ενδείκνυται περισσότερο για κοντινές λήψεις με σχεδόν αναγκαστική χρήση του Led flash που διαθέτει. Σε πιο μακρινά πλάνα, το f/2.2 και ο απλά βασικός σε ποιότητα αισθητήρας, δεν βοηθούν στη λήψη καλών φωτογραφιών.

Θεωρητικά, το smartphone μπορεί να καταγράψει βίντεο ανάλυσης 1080p, όμως και εδώ το hardware στο εσωτερικό του είναι οριακά ικανό να καλύψει τις απαιτήσεις αυτές. Τα αρχεία βίντεο έχουν “κοψιματα” στην γρήγορη κίνηση , και συνολική ποιότητα που θα κάνει τον χρήστη να επιλέξει πιθανότατα την αμέσως χαμηλότερη ανάλυση του 720p.

https://youtu.be/BETqdvTe2CY

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights