Μπαταρία.
Στο εσωτερικό του Honor 7s βρίσκεται μια μπαταρία με σχετικά αποδεκτή χωρητικότητα των 3.000 mAh που καλύπτει τις έτσι και αλλιώς περιορισμένες απαιτήσεις σε ενέργεια που έχει το Hardware του.
Σε απλή καθημερινή χρήση για την οποία και προφανώς έχει σχεδιαστεί σαν Smartphone, η μπαταρία αυτή μπορεί να προσφέρει εύκολα δύο ημέρες συνεχόμενης λειτουργίας. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί χρήστες που θα φτάσουν το Honor 7s στα… όρια του και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει (?) η μπαταρία δεν πρόκειται να αδειάσει σε λιγότερο από μια ολόκληρη ημέρα εκτός ελάχιστων περιπτώσεων.
Παρά την χαμηλότερη κατηγορία τιμής του, το Honor 7s προσφέρει τις επιλογές διαχείρισης ενέργειας που διαθέτει το EMUI και που υπό συνθήκες είναι εδώ πιο χρήσιμες, αφού εκτός των άλλων περιορίζεται σημαντικά και ο αριθμός των εφαρμογών που «τρέχουν» μονίμως ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούνται, μειώνοντας την απόδοση του.
Συμπέρασμα.
Στα περίπου 130 ευρώ που κοστίζει το Honor 7s είναι θεωρητικά μια από τις πιο οικονομικές προτάσεις που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, ενώ σίγουρα ανήκει και στις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές.
Οι προφανείς και λογικοί περιορισμοί σε αυτό το κόστος είναι αναμενόμενοι και σε καμία περίπτωση το Smartphone δεν υπολείπεται του ανταγωνισμού του. Για απλή καθημερινή χρήση, και κυρίως για νεανικό κοινό που μπορεί να παίρνει και το πρώτο του Smartphone, η Honor έχει σωστά επιλέξει μια πιο όμορφη εξωτερική εμφάνιση, που το κάνει τουλάχιστον ευχάριστο στην καθημερινότητα.
Λίγο περισσότερο από μια 10ετία σε επίσημα service, έχοντας επισκευάσει μερικές… χιλιάδες τηλέφωνα, από την εποχή που δεν ήταν ακόμα “smartphones”. Βρήκα περισσότερο ενδιαφέρον στη δοκιμή τους, την δημιουργία αναλυτικών reviews και video για κάθε ένα από αυτά! Gaming και οδήγηση οι αγάπες μου εκτός του χώρου της τεχνολογίας