Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N9 Review : Μια οικονομική πρακτική συσκευή για καθημερινή χρήση

Vodafone Smart N9 Review : Μια οικονομική πρακτική συσκευή για καθημερινή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Οθονη.

Χωρίς να εκπλήσσει με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, η οθόνη του Smart N9 αποτελεί μαζί με τον σχεδιασμό του ένα από τα “δυνατα” του χαρακτηριστικά. Η ανάλυση των 1440 X 720 pixels είναι αποδεκτή σε ένα Smartphone σαν και αυτό, ενώ η διαγώνιος των 5.5 ιντσων είναι…. αριστη σε μια οθόνη 18:9 αφού διατηρεί τις διαστάσεις σε λογικά επίπεδα.

Το πραγματικά ευχάριστο όμως είναι η χρωματική απόδοση της οθόνης που βρίσκεται αρκετά υψηλότερα από ότι περιμένει κανείς αρχικά. Σαν LCD panel έχει συγκεκριμένους περιορισμούς στην προβολή του μαύρου χρώματος, παρόλα αυτά η αντανάκλαση σε αυτό από τον φωτισμό της διατηρείται σε πολύ καλά επίπεδα.

Ο φωτισμός με τη σειρά του ρυθμίζεται αυτόματα, κάτι που δεν θεωρείται δυστυχώς δεδομένο σε όλες τις συσκευές ακόμα και σήμερα, ενώ ακόμα και στην μέγιστη ένταση του δεν αλλάζει την πολύ καλή ένταση και ζωντάνια των χρωμάτων της οθόνης.

Παρότι βασίζεται στο Stock Android, Τo Smart N9 έχει ένα εντυπωσιακά μεγάλο εύρος από ρυθμίσεις για την απόχρωση της οθόνης του και όχι μόνο. Έστω και για τους λίγους πιθανότατα που θα αφιερώσουν τον χρόνο που χρειάζεται για να βρουν την απόχρωση που προτιμούν, η ύπαρξη τους είναι σίγουρα καλοδεχούμενη.

Η μεγάλη και ποιοτική οθόνη του Smart N9 έχει προφανώς σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις που έχουν πλέον ακόμα και αυτοί που αναζητούν ένα Smartphone σε αυτά τα χρήματα. Το μεγάλο μέγεθος της την κάνει άνετη στη καθημερινή χρήση, ενώ η καλή χρωματική της απόδοση δειχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι προφανώς η Vodafone σέβεται τους πελάτες της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights