Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N9 Review : Μια οικονομική πρακτική συσκευή για καθημερινή χρήση

Vodafone Smart N9 Review : Μια οικονομική πρακτική συσκευή για καθημερινή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στα 2.900 mAh, η μπαταρία του Smart N9 είναι απόλυτα λογική για ένα smartphone που έτσι και αλλιώς δεν έχει τρομερές απαιτήσεις σε ενέργεια.

Ο MT6739 επεξεργαστής του δεν είναι όσο οικονομικός θα περίμενε κανείς με βάση τις επιδόσεις του, όμως το Android 8.1 Oreo έχει κάνει σημαντικά βήματα προκειμένου να διαχειρίζεται σωστά τη μπαταρία.

Οι χρήστες που γνωρίζουν ότι έχουν αγοράσει ένα απλό smartphone και το χρησιμοποιούν αναλόγως, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να πετύχουν 2 ημέρες λειτουργίας από τη συσκευή τους. Σε ποιο εντατική χρήση που έτσι και αλλιώς δεν είναι “βολικη” για το smart n9, ο χρόνος αυτός μειώνεται στη μία ημέρα, χωρίς όμως ποτέ να μένει από μπαταρία η συσκευή μέσα στη διάρκεια της πρώτης ημέρας.

Συμπέρασμα.

Το Smart N9 είναι μια συσκευή της Vodafone, σχεδιασμένη για τους συνδρομητές της Vodafone και σχεδόν αποφεύγει την άμεση σύγκριση με τον ανταγωνισμό εκτός αυτής. Με δεδομένη την (καλή) πρόθεση της εταιρείας να προσφέρει μια σωστά “προετοιμασμενη” για το δίκτυο της συσκευή, η πολιτική αυτή είναι πιθανότατα σωστή και λογική.

Το ίδιο το Smartphone έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα όπως ο όμορφος σχεδιασμός και η οθόνη του, και μειονεκτήματα όπως η απόδοση του και η κάμερα. Επειδή όμως ένα μέρος των χρηστών που θα το επιλέξουν αναζητούν πιθανον ακόμα και το πρώτο τους Smartphone η απλά μια οικονομική συσκευή, τα μειονεκτήματα αυτά είναι λιγότερο “σοβαρα”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights