Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 3.1 Review : Καλύτερο παντού

Nokia 3.1 Review : Καλύτερο παντού

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Το Nokia 3.1 ακολουθεί φυσικά την πολιτική της εταιρείας στην χρήση μιας πρακτικά Stock έκδοσης του Android της Google. Παραδόξως, η έκδοση που τρέχει η συσκευή είναι η 8.0 Oreo αντί της ελαχιστα νεότερης 8.1 που μπορεί πλέον να βρει κανείς σε άλλες συσκευές της Nokia.

Το hardware επιτρέπει (αν και οριακά…) την επιλογή της κανονικής έκδοσης του και όχι του Android GO που η Google έχει σχεδιάσει για πιο αδύναμες συσκευές.

Παραδοσιακά το Stock Android βασίζεται στις εφαρμογές που σχεδιάζει η Google για την διαχείριση αρχείων, την προβολή φωτογραφιών και βίντεο, ενώ όπως πάντα οι εφαρμογές αυτές προσπαθούν ενοχλητικά έντονα να προωθήσουν και τις cloud υπηρεσίες της.

Πρακτικά το Nokia 3.1 δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα και ο τρόπος που είναι δομημένο αλλά και σχεδιασμένο το λειτουργικό του, εστιάζει στην απλή καθημερινή χρήση που μάλλον είναι και η πιο “ταιριαστή” στο είδος του.

Ευτυχως πάντως, το Play Store περιλαμβάνει αρκετές εφαρμογές που προσθέτουν όσα απουσιάζουν από το stock Android, όπως ξεχωριστός file manager αλλά και μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής που να μην έχει την αστεία εμφάνιση του Google Play Music.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights