Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart Plus Review : Η κορυφή της μεσαίας κατηγορίας

Huawei P Smart Plus Review : Η κορυφή της μεσαίας κατηγορίας

απο Kostas Gliatiotis

Συμπέρασμα.

Η Huawei γνωρίζει ότι υπάρχει ένα… κενό ανάμεσα στις ακριβές κορυφαίες προτάσεις της αγοράς, και τις αμέσως επόμενες συσκευές της μεσαίας κατηγορίας. Σε αυτό ακριβώς το κενό, το P Smart Plus έρχεται να προσφέρει τις βασικές απαιτήσεις που έχει κανείς από ακριβότερες συσκευές, χωρίς τυχόν λιγότερο χρήσιμα χαρακτηριστικά που κοστίζουν χρήματα χωρίς να είναι απαραίτητα σε όλους.

Με έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό, ειδικά στο μπλέ χρώμα της συσκευής που είχαμε στα χέρια μας, Hardware που ξεφεύγει σημαντικά από αυτό που θεωρείται δεδομένο σε επιδόσεις για την μεσαία κατηγορία, και μια πολύ καλή οθόνη 6.3 ιντσών, το Smartphone είναι αρκετά ενδιαφέρον σαν επιλογή. Η τιμή πώλησης του καθορίζει τελικά και την επιτυχία που θα έχει στην αγορά, και η Huawei παραδοσιακά φροντίζει ώστε οι συσκευές της να είναι ανταγωνιστικές και σε αυτόν τον τομέα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

4 σχολια

konstantinos 01/09/2018 - 01:47

Γεια σας ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο αξίζει η αγορά σε σχέση με huawei mate 10 lite ειδικά σε θέμα κάμερας

Reply
Kostas Gliatiotis 01/09/2018 - 21:32

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση !
Το P Smart είναι λίγους μήνες νεότερη συσκευή και τρέχει ήδη το αντίστοιχα νεότερο Android 8.0 Oreo αντί του αμέσως προηγούμενου 7.0 Nougat στην περίπτωση του Mate 10 Lite. Παρόλα αυτά, και το Mate 10 Lite θα αναβαθμιστεί στην επόμενη έκδοση μέσα στο επόμενο διάστημα και η συγκεκριμένη διαφορά θα παψει να υπάρχει. Η κάμερα τώρα, στο Mate 10 Lite είναι λίγο καλύτερη συνολικά, και αισθητά καλύτερη σε χαμηλό φωτισμό και φωτογράφιση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αν η κάμερα είναι το βασικότερο κριτήριο για εσένα, είναι η καλύτερη επιλογή. Σε σχεδον κάθε άλλο τομέα, οι συσκευές είναι πρακτικά ίδιες αφού βασίζονται στο ίδιο Hardware με πρακτικά μοναδική σοβαρή διαφορά το μέγεθος της οθόνης τους !

Μπορείς να δεις και το Review που έχουμε κάνει για το Mate 10 Lite εδώ

https://in2mobile.gr/2017/11/15/huawei-mate-10-lite-review/

Reply
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΑΣ 16/09/2018 - 02:18

καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτησηη αξιζει να δωσω 160 για το xiaomi a2 lite (4gb ram) μιας και θελω ενα μαζεμενο κινητο…και για καθημερινη χρηση η να δωσω 256 για το p20 lite;;;;;

Reply
Kostas Gliatiotis 17/09/2018 - 02:38

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση !
Το Α2 lite δεν έχει έρθει επίσημα στη χώρα μας, οπότε κατά κανόνα δεν προτείνουμε συσκευές που δεν έχουν υποστήριξη αν χρειαστεί.
Παρόλα αυτά, το Ρ20 lite στα 250νευρω περίπου έχει σίγουρα καλύτερη κάμερα, είναι αρκετά πιο όμορφο και υπό συνθήκες και πιο βολικό στην καθημερινή χρήση. Το A2 lite είναι σίγουρα πιο γρήγορο και κατά πάσα πιθανότητα λίγο πιο καλό σε μελλοντικές αναβαθμίσεις

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights