Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N9 Lite Review : Οικονομικό και πρακτικό.

Vodafone Smart N9 Lite Review : Οικονομικό και πρακτικό.

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη

Το Smart N9 Lite βασίζεται στον Mediatek MT6739 επεξεργαστή, όπως και το αμέσως μεγαλύτερο Smart N9 της εταιρείας.

Η επιλογή του συγκεκριμένου επεξεργαστή έχει γίνει προφανώς για λόγους κόστους, αφού η συσκευή απευθυνεται σε αγοραστικό κοινό που θέλει ουσιαστικά μια συσκευή για «να κάνει τη δουλειά του» σε καθημερινή βάση.

Το ίδιο το Stock Android Go, αλλά και οι περισσότερες απλές και βασικές εφαρμογές, τρέχουν χωρίς ενοχλητικά προβλήματα στο Smart N9 Lite.

Ουσιαστικά όμως, η συσκευή δεν έχει σχεδιαστεί για Social Media εφαρμογές όπως το Facebook και το Viber. Εναλλακτικά, τουλάχιστον για το Facebook, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Lite έκδοση της εφαρμογής, όμως το 1 GB μνήμης RAM περιορίζει σημαντικά το τι μπορεί να κάνει το Smartphone με εφαρμογές σαν το Viber και το Messenger να τρέχουν μονίμως στο Background.

Για τον τομέα των γραφικών, η κατάσταση είναι παρόμοια, αφού ο ΜΤ6739 έρχεται με μια πολύ «απλή» PowerVR GE8100 κάρτα γραφικών.  Η χαμηλή ανάλυση της οθόνης κάνει τα πράγματα λίγο καλύτερα, ενώ ο χρήστης του Smart N9 Lite μπορεί να «τρέξει» μερικά απλά παιχνίδια σε αυτό.

Στα χρήματα που κοστίζει το Smart N9 Lite, είναι λογικό να προσφέρει 16 GB αποθηκευτικού χώρου, από τα οποία περίπου 11GB είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη του. Για σχεδόν όλες τις απαραίτητες εφαρμογές είναι σίγουρα αρκετά, όμως πάντα υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών μνήμης MicroSD.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights