Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N9 Lite Review : Οικονομικό και πρακτικό.

Vodafone Smart N9 Lite Review : Οικονομικό και πρακτικό.

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η μπαταρία του N9 Lite διαθέτει χωρητικότητα 2.460 mAh, η οποία έχοντας ως… δεδομένο το ιδιαίτερα μη απαιτητικό hardware της συσκευής, είναι σε θέση να αποδώσει ιδιαίτερα καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας. Στα πλαίσια αυτά, το οικονομικό μοντέλο της Vodafone είναι δεδομένο ότι θα βγάλει την μέρα με απαιτητική χρήση IM εφαρμογών (αναφερόμαστε πάντα στις «Lite» εκδόσεις τις οποίες και δοκιμάσαμε, όπως Facebook και Messenger Lite), κλήσεις, SMS, ραδιόφωνο κτλ.

Χρήστες οι οποίοι απλά χρησιμοποιούν την συσκευή τους για τα… απολύτως απαραίτητα, τουτέστιν κλήσεις και SMS, είναι δεδομένο ότι θα δουν τουλάχιστον δύο μέρες αυτονομίας, πάντα με γνώμωνα την κάλυψη του δικτύου και, φυσικά, την διάρκεια των κλήσεων. Σε κάθε περίπτωση, όσοι επιθυμούν το βέλτιστο αποτέέσμα σε ό,τι αφορά την απόδοση της μπαταρίας του N9 Lite, μπορούν να ανατρέξουν στις ανάλογες επιλογές στις Ρυθμίσεις.

Συμπέρασμα

Συσκευές όπως το Vofafone Smart N9 Lite, έχουν έναν απλό  στόχο: να καλύψουν τις ανάγκες του μη απαιτητικού χρήστη ο οποίος θέλει μια οικονομική συσκευή που να τον βοηθάει ώστε να καλύψει ορισμένες βασικές ανάγκες, είτε απλά να έχει μια δεύτερη συσκευή πχ λόγω επιδότησης.

Στα πλαίσια αυτά, μπορούμε να πούμε ότι το νέο μοντέλο της Vodafone πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό τον σκοπό του, καθώς με αρχική τιμή 100€  έρχεται να προσφέρει καλή ποιότητα κατασκευής, οθόνη με αναλογία 18:9 και, κατ’επέκταση, άψογη φορητότητα, πολύ ικανοποιητική κάμερα για τα δεδομένα της low-end κατηγορίας και καλή απόδοση της μπαταρίας. Εξ’ορισμού, είναι μια συσκευή που δεν προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες πιο απαιτητικών χρηστών, ωστόσο εάν είσαστε συνδρομητής της Vodafone και θέλετε ένα οικονομικό smartphone, ίσως να σας ενδιαφέρει να… του ρίξετε μια ματιά σε κάποιο από τα καταστήματά της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights