Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 8 Review : Αγγίζοντας την κορυφή

Xiaomi Mi 8 Review : Αγγίζοντας την κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Προκειμένου να διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα το βάρος αλλά και το πάχος του Mi 8, η Xiaomi έχει επιλέξει μια σχετικά “ικανοποιητικη” μπαταρία των 3.400 mAh.

Παρότι μικρότερη από ότι μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, οι χρόνοι αναμονής και λειτουργίας καθορίζονται και από άλλους παράγοντες όπως η διαχείριση ενέργειας που κάνει το λειτουργικό αλλά και την κατανάλωση από το ίδιο το hardware του Mi 8.

Η Amoled οθόνη με την σαφώς μικρότερη κατανάλωση ενέργειας αλλά και ο πολύ αποδοτικός (ειδικά με δεδομένη την απόδοση του) Snapdragon 845 βοηθούν τη συσκευή να πετύχει πολυ καλούς χρόνους λειτουργίας. Ακόμα και σε πολύ απαιτητική χρήση, είναι πρακτικά αδύνατον για το Mi 8 να μείνει από μπαταρια μέσα στη διάρκεια της ημέρας, ενώ στο τέλος αυτής πάντα υπάρχει περίπου ένα 15-20%

Οι λιγότερο απαιτητικοί χρήστες που θα περιοριστούν σε περίπου μισή ώρα την ημέρα στη χρήση της κάμερας και αντίστοιχη χρήση social media εφαρμογών , θα δουν κοντά στις δύο ημέρες λειτουργίας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο χρόνος αυτός είναι πάντα ικανοποιητικός για ένα κορυφαίο smartphone, και χρόνος που άλλες συσκευές χρειάζονται πολύ μεγαλύτερη μπαταρία για να πετύχουν.

Τέλος, οι επιλογές διαχείρισης ενέργειας που δίνει το MIUI 9.6 ειναι εντυπωσιακές , και επιτρέπουν στον χρήστη να γνωρίζει ακριβώς ποιες εφαρμογές τρέχουν συνεχώς, και ποιες θέλει να περιορίσει προκειμένου να μην καταναλώνουν μπαταρία χωρίς λόγο.

Συμπέρασμα.

Είναι λογικό η νεότερη συσκευή κάθε εταιρείας να είναι η καλύτερη δυνατή, και το Mi 8 πετυχαίνει αυτό το “στοχο” με χαρακτηριστική άνεση. Πετυχαίνει όμως ταυτόχρονα να είναι περισσότερο ανταγωνιστικό σε όλους τους σημαντικούς τομείς από ότι ήταν οι προκάτοχοι του, και σχεδόν να εξαφανίσει το “κενο” από συσκευές πιο καταξιωμένων εταιρειών.

Η σημαντική έως και εντυπωσιακή βελτίωση στον τομέα της κάμερας, μαζί με τον προσεγμένο σχεδιασμό και την δεδομένη πλέον ποιότητα κατασκευής, το φέρνουν ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με πολυ ακριβότερες συσκευές από αυτό. Η αστεία γρήγορη λειτουργία του είναι ένα επιπλέον…. μπόνους για όσους το επιλέξουν για καθημερινή συσκευή τους.

Μάλιστα, στα 550 ευρώ που κοστίζει επίσημα από την InfoQuest στη χώρα μας, η επιλογή αυτή είναι μάλλον εύκολη πλεον, και σίγουρα μια από τις καλύτερες προτάσεις που υπάρχουν συνολικά

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights