Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Mix 2s Review : Απίθανα όμορφο και πολυτελές

Xiaomi Mi Mix 2s Review : Απίθανα όμορφο και πολυτελές

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η Xiaomi έχει επιλέξει για το Mi Mix 2s ουσιαστικά την ίδια οθόνη με την αμέσως προηγούμενη έκδοση του, πιθανότατα για να απλοποιήσει όσο είναι δυνατόν  τον σχεδιασμό και την κατασκευή του. Το Panel συνεχίζει να είναι τεχνολογίας LCD, και η διαγώνιος του παραμένει και αυτή στις  5.99 ίντσες με την ανάλυση στα 2160 x 1080 pixes.  Με αυτό το μέγεθος και την ανάλυση, η πυκνότητα διατηρείται στα 403 pixel ανά ίντσα, και προσφέρει στην οθόνη μια πολύ ποιοτική απεικόνιση.

Το LCD Panel τώρα, είναι ένα από τα καλύτερα που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, πλησιάζοντας με πολύ λίγες ακόμα συσκευές, την κορυφή σε αυτό το είδος. Η χρωματική του απόδοση είναι ασυνήθιστα και απρόσμενα καλή, ενώ και η ένταση των χρωμάτων είναι απλά εντυπωσιακή.

Η μικρή χρωματική αλλοίωση εμφανίζεται υπό υπερβολικά μεγάλη γωνία από την οποία δεν είναι και πρακτικά εφικτή η χρήση του Mi Mix 2s. Θετικό είναι επίσης ότι και η αντανάκλαση του φωτισμού στο μαύρο χρώμα είναι πολύ μικρή, και είναι και αυτή περισσότερο εμφανής μόνο υπό γωνία. Ο ίδιος ο φωτισμός τώρα, στην μέγιστη ένταση του είναι πολύ δυνατός, και κάνει τη χρήση του Mi Mix 2s δυνατή ακόμα και κάτω από έντονο φως του ήλιου.

Το μενού των ρυθμίσεων της οθόνης προσφέρει την δυνατότητα προσαρμογής της χρωματικής απόδοσης, ανάλογα με το αν ο χρήστης του Mi Mix 2s θέλει να είναι πιο ζωντανή και ευχάριστη ή αν προτιμά μια πιο «ήπια» χρωματική παλέτα. Η επιλογή της «Στανταρ λειτουργίας» κάνει την οθόνη όσο το δυνατόν πιο ακριβή με βάση το πρώτυπο sRGB. Από τις ρυθμίσεις απουσιάζει το Always On display του Mi 8, που είναι πρακτικά χρήσιμο μόνο σε AMOLED panels, υπάρχει όμως κανονικά η λειτουργία ανάγνωσης. Με αυτή ενεργή, το Mi Mix 2s μειώνει την μπλε απόχρωση της οθόνης, προκειμένου αυτή να είναι πιο ξεκούραστη στην ανάγνωση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η XIaomi θα μπορούσε να έχει επιλέξει μια απλά καλή οθόνη, και να «επαναπαυθεί» στην μοναδική εμφάνιση της προκειμένου να καλύψει τις βασικές απαιτήσεις της αγοράς. Είναι προς τιμήν της όμως το ότι έχει επιλέξει ένα κορυφαίο LCD Panel που ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα της ξεχωριστής συσκευής που είναι το Mi Mix 2s.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights