Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Mix 2s Review : Απίθανα όμορφο και πολυτελές

Xiaomi Mi Mix 2s Review : Απίθανα όμορφο και πολυτελές

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Το πρώτο Mi Mix είχε μια εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία 4.300 mAh, κυρίως λόγω των εξωτερικών διαστάσεων του που επέτρεπαν την τοποθέτηση στο εσωτερικό του. Για τις επόμενες δύο εκδόσεις η Xiaomi επέλεξε μια πιο «συνηθισμένη» μπαταρία των 3.400 mAh, μια αρκετά αποδεκτή χωρητικότητα για τα σημερινά δεδομένα της κατηγορίας.

Το Mi Mix 2s ακολουθεί την τάση της εποχής, που το θέλει να μπορεί να παραμείνει ενεργό για μια ολόκληρη ημέρα σχετικά εντατικής χρήσης, και μάλιστα σε λίγο καλύτερο βαθμό από το Mi 8 που έχει μπαταρία αντίστοιχης χωρητικότητας.

Η λήψη φωτογραφιών, το Browsing σε Social Media και με τον Chrome, αλλά και σχεδόν κάθε άλλο είδος χρήσης είναι μέσα στις δυνατότητες της μπαταρίας ώστε να βγάλει αυτή τη μια ημέρα με άνεση. Στο τέλος αυτής θα υπάρχει συνήθως ένα 15-20% διαθέσιμο, που απλά δεν επαρκεί για δεύτερη ημέρα ανάλογης χρήσης.

Οι πιο προσεκτικοί θα καταφέρουν να βγάλουν και την δεύτερη ημέρα χρήσης, όμως από εκεί και πάνω, το Mi Mix 2s μπορεί να φτάσει με πολύ βασική χρήση, για την οποία και δεν είναι σχεδιασμένο. Οι χρήστες που παίζουν παιχνίδια με το κινητό τους, θα διαπιστώσουν ότι η μπαταρία μειώνεται με λογικό ρυθμό, ακόμα και στα πιο απαιτητικά από αυτά, και σε αυτό συμβάλει η πολύ καλά ρυθμισμένη οθόνη της συσκευής.

Τέλος, παραδοσιακά το MIUI προσφέρει αρκετές και ιδιαίτερα αναλυτικές επιλογές για την προσαρμογή της κατανάλωσης από τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να το αφήσει να τις διαχειρίζεται αυτόματα, μια διαδικασία που θέλει μερικές ημέρες μέχρι το λειτουργικό να μάθει τις συνήθειες του ή εναλλακτικά μπορεί να περιορίσει αυτές που δεν θέλει να έχουν μονίμως πρόσβαση στο Internet και να καταναλώνουν μπαταρία.

Συμπέρασμα.

Η σειρά συσκευών στην οποία ανήκει το Mi Mix 2s ξεκίνησε με σκοπό να δείξει τι είναι ικανή να καταφέρει η Xiaomi, που εκείνη την χρονική περίοδο δεν είχε την ίδια αποδοχή από το αγοραστικό κοινό όπως έχει σήμερα. Αντίστοιχα και το Smartphone προσαρμόστηκε στις ανάγκες της εποχής του, και έχει γίνει ένα πιο πρακτικό σε καθημερινή χρήση «εργαλείο» όπως και ο προκάτοχος του, το Mi Mix 2.

Είναι όμως σημαντικό, και σίγουρα καλοδεχούμενο, το ότι η σειρά παραμένει ζωντανή σαν η πιο πολυτελής και ακριβή εναλλακτική έκδοση των εκάστοτε κορυφαίων προτάσεων της εταιρείας. Μάλιστα το ακριβή είναι σχετικό, αφού πλέον το Mi Mix 2s δεν κοστίζει περισσότερα χρήματα από το Mi 8, παραμένοντας όμως ένα πιο όμορφο και πολυτελές Smartphone. Η κεραμική κατασκευή στο πίσω μέρος του είναι κάτι που μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να επιτευχθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με καμία εναλλακτική μέθοδο, και αυτό είναι που κάνει τη συσκευή μοναδική.

Το κόστος του Mi Mix 2s τώρα, που είναι και αυτό περίπου στα 500 ευρώ επίσημα στη χώρα μας για την έκδοση των 64 GB, παραμένει σημαντικά χαμηλότερο από τις περισσότερες συσκευές του ανταγωνισμού του. Με δεδομένη την σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς που ήταν απαραίτητο, είναι πρακτικά ένα κορυφαίο Smartphone σε χαμηλότερη τιμή που το κάνει απλά πιο «ελκυστικό»

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights