Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Wiko Tommy 3 Review : Νεανικό budget Smartphone

Wiko Tommy 3 Review : Νεανικό budget Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Το Tommy 3 είναι εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας 2.500 mAh. Έχοντας ως δεδομένο πως το hardware της συσκευής δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό συν την ύπαρξη του ίδιου του Android Go, είναι αρκετή ώστε να προσφέρει μία μέρα χρόνου λειτουργίας, εάν κάνετε χρήση εφαρμογών που απαιτούν χρήση δεδομένων (μιλάμε πάντα για τις Lite εκδόσεις), ακούτε μουσική, κ.ο.κ. Από την άλλη, εάν είσαστε χρήστης που πραγματοποιεί απλά κλήσεις, στέλνει SMS και, γενικά, κάνει τα… απολύτως βασικά, τότε θα περάσουν δύο μέρες προτού το Tommy 3 σας… ζητήσει να το συνδέσετε με τον φορτιστή.

Τέλος, για όσους θέλουν τα βέλτιστα αποτελέσματα από την απόδοση της μπαταρίας, ως είθισται, θα προτείνουμε να επισκεφτούν τις ανάλογες επιλογές στην σχετική ενότητα στις Ρυθμίσεις.

Συμπέρασμα

Με το Wiko Tommy 3, προστίθεται άλλη μία επιλογή για όσους θέλουν μια οικονομική συσκευή με μεγάλη οθόνη και μάλιστα με αναλογία 18:9. Ο compact σχεδιασμός του μπορεί να βολέψει τον οποιονδήποτε στην καθημερινότητά του, ενώ η κάμερά του είναι αρκετά αξιόλογη, πάντα για τα δεδομένα της κατηγορία τιμής στην οποία ανήκει. Η ποιότητα κατασκευής είναι ικανοποιητική και, γενικά, η σχεδίασή του είναι τέτοια που μπορεί να προτιμηθεί από τον οποιονδήποτε.

Εάν, λοιπόν, ψάχνετε για ένα οικονομικό smartphone ή μια δεύτερη συσκευή, ίσως θα σας ενδιέφερε να το δείτε από κοντά σε κάποιο κατάστημα της Vodafone και, φυσικά, να σχηματίσετε την δική σας εικόνα. Άλλωστε, ο καταναλωτής είναι πάντοτε ο… τελικός κριτής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights