Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Wiko Tommy 3 Review : Νεανικό budget Smartphone

Wiko Tommy 3 Review : Νεανικό budget Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Η Wiko είναι μια σχετικά νέα στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας γαλλική εταιρεία, η οποία συστάθηκε το 2011 και ήδη έχει πετύχει να έχει παρουσία σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η δική μας. Πιο συγκεκριμένα, στην Ελλάδα την γνωρίσαμε για πρώτη φορά πέρυσι και ως… οφείλαμε, φροντίσαμε να παρουσιάσουμε διάφορες συσκευές της, όπως το Tommy, το Ufeel, το Freddy κτλ. Συνεχίζοντας, λοιπόν, την… μίνι παράδοσή μας, στο παρόν κείμενο θα ασχοληθούμε με το Tommy 3, το οποίο είναι μια συσκευή της οικονομικής κατηγορίας. Σε αυτά τα πλαίσια, το Tommy 3 έχει να προσφέρει οθόνη με διαγώνιο 5,45 ίντσες με αναλογία 18:9, 1 GB RAM / 16 GB ROM (με δυνατότητα επέκτασης), βασική κάμερα με αισθητήρα 8 MP (εμπρόσθια 5 MP), ενώ βασίζεται στην έκδοση Go του Android της Google.

Πριν περάσουμε στο… «κυρίως μενού», θα επισημάνουμε ότι αυτή την στιγμή το Tommy 3 διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα της Vodafone στην τιμή των 99 ευρώ. Η Vodafone μας παραχώρησε την συσκευή και για τις ανάγκες του συγκεκριμένου Review και την ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Σχεδιασμός

Στην κατασκευή του Tommy 3 το υλικό που επικρατεί είναι αναμενόμενα το πλαστικό, αφού η τιμή πώλησης του δεν επιτρέπει κάποιο άλλο υλικό. Παραδοσιακά οι συσκευές της εταιρείας προσπαθούν να συνδυάσουν την οικονομία με την «ομορφιά» και την νεανική εμφάνιση στο μέτρο που αυτό είναι δυνατόν.

Στο Tommy 3 ο συνδυασμός αυτός είναι σίγουρα σχετικά πετυχημένος, αφού για τα δεδομένα της κατηγορίας του, είναι τουλάχιστον εμφανίσιμο και όχι αδιάφορο σχεδιαστικά.

Το πλαστικό καπάκι στο πίσω μέρος του Smartphone μάλιστα μπορεί να αφαιρεθεί, κάτι σχετικά σπάνιο πλέον ακόμα και σε αυτή τη κατηγορία τιμής. Στην συσκευασία του Tommy 3 Μάλιστα υπάρχει και ένα δεύτερο καπάκι «δώρο» σε διαφορετικό χρώμα από το σοβαρό σε εμφάνιση γκρι που είναι ήδη τοποθετημένο.

Αισθητήρας αποτυπωμάτων αναμενόμενα δεν υπάρχει, και η απλότητα της πίσω αυτής όψης, αλλάζει μόνο για την κάμερα στην επάνω αριστερή γωνία αλλά και για τις «γρύλιες» του ηχείου στο κάτω μέρος.

Ερχόμενοι στην μπροστινή όψη τώρα, το Tommy 3 είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας σε αυτά τα χρήματα που διαθέτει οθόνη με αναλογία πλευρών 18:9.

Παρόλα αυτά, το πλαίσιο πάνω και κάτω από αυτή δεν είναι ιδιαίτερα περιορισμένο, με αποτέλεσμα οι συνολικές διαστάσεις να είναι ελάχιστα μεγαλύτερες από ότι θα περίμενε κανείς, και σε σύγκριση με κάποιες συσκευές του ανταγωνισμού του.

Η λογική της απλότητας συνεχίζεται και στην μπροστινή πλευρά, αφού κάτω από την οθόνη υπάρχει απλά το… μαύρο σε χρώμα πλαίσιο ενώ πάνω από αυτή, η κάμερα και απλά το ακουστικό.

Σε γενικές γραμμές το Tommy 3 είναι όσο απλό περιμένει κανείς από ένα Smartphone σαν και αυτό, με τις ελάχιστες «πινελιές» νεανικής και ευχάριστης εμφάνισης που επιτρέπουν οι λογικοί περιορισμοί στο κόστος του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights