Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Mediapad T5 Review : Ένα Tablet για όλους !
mediapad t5

Huawei Mediapad T5 Review : Ένα Tablet για όλους !

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το βασικότερο ίσως χαρακτηριστικό του Mediapad T5, και ο λόγος ύπαρξης του σε μεγάλο βαθμό, είναι η 10.1 ιντσών οθόνη που διαθέτει. Η ανάλυση της είναι υψηλότερη από το συνηθισμένο, στα 1920 x 1200 pixels, και σίγουρα ξεπερνά αυτή των προτάσεων του ανταγωνισμού του στα ίδια χρήματα (ειδικά σε όσα κατασκευάζονται στην… Κορέα).

Προφανώς πρόκειται για LCD Panel, τα χαρακτηριστικά του οποίου είναι πολύ καλά για το είδος της. Εντύπωση κάνει περισσότερο από όλα ο πολύ δυνατός φωτισμός της, που στην μέγιστη ένταση του είναι πρακτικά απαραίτητος μόνο σε εξωτερικούς χώρους, όχι το πιο συνηθισμένο μέρος για τη χρήση ενός Tablet 10 ιντσών.

Χρωματικά τώρα, η οθόνη επίσης δεν απογοητεύει, και διατηρεί τα χαρακτηριστικά της ακόμα και υπό σχετικά μεγάλη γωνία θέασης. Η Huawei «φημίζεται» για την επιλογή σχετικά ουδέτερης χρωματικής παλέτας στις συσκευές της, και το Mediapad T5 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό.

ΟΙ ρυθμίσεις της οθόνης περιλαμβάνουν την προσαρμογή της χρωματικής απόδοσης, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός, και αλλάζει κυρίως η “θερμοκρασία” του χρώματος ώστε να είναι πιο ψυχρό ή θερμό ανάλογα και με το περιεχόμενο που προβάλλεται.

Η οθόνη των 10 ιντσών έχει σχεδιαστεί για την εύκολη κατανάλωση περιεχομένου όπως ταινίες και προβολή φωτογραφιών. Με δεδομένο το ότι μεγάλο μέρος της ζωής ενός Tablet αφιερώνεται στην προβολή βίντεο (μέσω Youtube και όχι μόνο…), η Huawei έχει επιλέξει το καλύτερο δυνατό LCD Panel για αυτή τη κατηγορία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights