Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Mediapad T5 Review : Ένα Tablet για όλους !
mediapad t5

Huawei Mediapad T5 Review : Ένα Tablet για όλους !

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Παρά τις εξωτερικές διατάσεις που θα επέτρεπαν πιθανότατα μια μεγαλύτερη μπαταρία, αυτή του Mediapad T5 είναι λίγο μικρότερη από το συνηθισμένο, στα 5.100 mAh. Η επιλογή της πάντως έχει θετικά οφέλη στο συνολικό βάρος του Tablet που όπως αναφέραμε είναι σχετικά χαμηλό.

Για την λειτουργία του τώρα, η μπαταρία συνδυάζεται πολύ καλά με τον οικονομικό σε κατανάλωση επεξεργαστή του T5 αλλά και το σωστά σχεδιασμένο λειτουργικό του σύστημα. Η προβολή μιας ταινίας αφαιρεί περίπου 10% για κάθε ώρα αναπαραγωγής, ενώ η χρήση για πλοήγηση στο internet και σε Social media είναι ακόμα πιο «ευγενική» με την μπαταρία.

Σε κάθε περίπτωση, οι τουλάχιστον δύο ημέρες λειτουργίας είναι κάτι… εύκολο για την μπαταρία του MediaPad T5, χρόνος που σαφώς θεωρείται ικανοποιητικός για ένα Tablet.

Παραδοσιακά, το EMUI έχει αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης των εγκατεστημένων εφαρμογών, ώστε αυτές να μην καταναλώνουν υψηλά ποσά ενέργειας, ειδικά όταν ο ιδιοκτήτης του Tablet δεν τις χρησιμοποιεί. Με λίγα λεπτά ενασχόλησης, το Mediapad T5 μπορεί να «ρυθμιστεί» ώστε ο έλεγχος αυτός που θα γίνεται στις εφαρμογές να έχει θετικά αποτελέσματα στην μπαταρία του.

Αναμενόμενα, το Mediapad T5 χρησιμοποιεί το παλαιότερο microUSB πρότυπο για την θύρα επικοινωνίας και φόρτισης της μπαταρίας του. Με τον φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, χρειάζεται περίπου 3 ώρες για να γεμίσει πλήρως όταν η μπαταρία είναι σχεδόν άδεια.

Συμπέρασμα.

Η κατηγορία τιμής στην οποία ανήκει το Mediapad T5 περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο προτάσεις σχεδιασμένες να καλύπτουν απλές καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις. Προκειμένου να είναι ανταγωνιστικό όμως, η Huawei το έχει «εφοδιάσει» με μια υψηλότερης ανάλυσης οθόνη (με πολύ καλή απόδοση μάλιστα), ποιοτική μεταλλική κατασκευή, και ένα σύγχρονο και όμορφο γραφικό περιβάλλον.

Στην τιμή των 200 περίπου ευρώ που κοστίζει το Mediapad T5, πάντα επίσημα στη χώρα μας, είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη επιλογή για όποιον αναζητά ένα καθημερινό εργαλείο. Σημαντικό είναι επίσης για την ίδια τη Huawei, ότι μαζί με τα Mediapad M5 και M5 Lite, προσφέρει πλέον μια ολοκληρωμένη «γκάμα» συσκευών στην κατηγορία των Tablets που άλλες εταιρείες δείχνουν να έχουν…. Ξεχάσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights