Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A7 2018 Review : Τρεις κάμερες
A7 2018

Samsung Galaxy A7 2018 Review : Τρεις κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η Samsung χαρακτηρίζει κάθε AMOLED οθόνη με αναλογία πλευρών 18:9 σαν Infinity Display, όμως προφανώς και όλες οι οθόνες αυτές δεν είναι ίδιες. Αυτή του Galaxy A7 2018 παραμένει ένα πολύ καλό AMOLED Panel, με σχετικά αποδεκτή ανάλυση 2280 x 1080 pixels που είναι πρακτικά αποδεκτή ακόμα και στις 6 ίντσες. Απουσιάζουν όμως οι κυρτές πλευρές των ακριβότερων συσκευών, μια όχι απαραίτητα σημαντική έλλειψη αφού δεν προσφέρουν κάτι σε καθημερινή χρήση.

Χρωματικά η Samsung φροντίζει ώστε κάθε AMOLED Panel που κατασκευάζει να είναι άριστο, και στην κατηγορία τιμής του Galaxy A7 2018, η οθόνη αυτή είναι σίγουρα ανώτερη από κάθε LCD οθόνη σε συσκευή του ανταγωνισμού του. Παραδοσιακά η οθόνη έχει έντονα και ζωντανά χρώματα, που πλέον όμως διατηρούνται μέσα στα πλαίσια του «φυσιολογικού» και δεν κάνουν την οθόνη να φαίνεται ψεύτικη.

Στις ρυθμίσεις υπάρχει πάντα η δυνατότητα αλλαγής του τρόπου προβολής ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη ή ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλει η οθόνη του Galaxy A7 2018. Η αυτόματη προσαρμογή αλλάζει την απόδοση ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται, όμως η επιλογή AMOLED Photo για παράδειγμα κάνει την οθόνη χρωματικά «σωστή» ώστε να μπορεί να κρίνει κάποιος καλύτερα μια φωτογραφία που έχει βγάλει με την κάμερα. H Samsung προσφέρει και ένα πλήθος από διαφορετικές επιλογές για την προσαρμογή της εμφάνισης και της διάταξης του γραφικού περιβάλλοντος στα μέτρα του κάθε χρήστη.

Ο φωτισμός τώρα προσαρμόζεται αυτόματα, κάτι που δεν θεωρείται ακόμα και σήμερα δεδομένο σε οικονομικότερα Smartphones της Samsung, ενώ ακόμα και στην μέγιστη ένταση του δεν αλλάζει τα πολύ καλά χρωματικά χαρακτηριστικά της οθόνης. Οι γωνίες θέασης είναι εντυπωσιακά μεγάλες, κάτι που επίσης περιλαμβάνεται στα χαρακτηριστικά που έτσι και αλλιώς έχει ένα AMOLED panel.

Το Galaxy A7 2018  διαθέτει το Always On display που έχει δημιουργήσει η εταιρεία για τις πιο ακριβές συσκευές της. Με δεδομένη την ύπαρξη του AMOLED panel, η χρησιμότητα του είναι αυξημένη, αφού μπορεί να παρουσιάζει τις βασικές πληροφορίες για την κατάσταση του Smartphone χωρίς να καταναλώνει πολλή ενέργεια από την μπαταρία. Οι διαθέσιμες επιλογές παραμετροποίησης είναι υπερβολικά πολλές, και μπορούν να μετατρέψουν το Always On display ακόμα και σε μια μικρή «κανονική» οθόνη που προβάλει μέχρι και φωτογραφία στο φόντο της.

Η οθόνη του Galaxy A7 2018 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του, όχι μόνο για την πολύ καλή της απόδοση αλλά και για το μεγάλο μέγεθος της. Το Smartphone απευθύνεται πρακτικά σε όσους θέλουν μια συσκευή με μεγάλη και άνετη στη χρήση οθόνη, και η τεχνολογία που χρησιμοποιείται την κάνει καλύτερη από τις περισσότερες εναλλακτικές, ειδικά στην προβολή πολυμέσων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights