Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy J6 Plus Review : Προσαρμογή σε μια νέα εποχή

Samsung Galaxy J6 Plus Review : Προσαρμογή σε μια νέα εποχή

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Ένας τομέας όπου η Samsung μπορεί ακόμα να θεωρεί ότι προηγείται του ανταγωνισμού της στην μεσαία και χαμηλή κατηγορία τιμής είναι αυτός της κάμερας και της απόδοσης της στην πράξη. Η ονομαστική ανάλυση των 13 Mpixels είναι «λογική» ενώ το f/1.9 διάφραγμα του φακού μπροστά από αυτή είναι σημαντικά καλύτερο από όλες τις συσκευές του ανταγωνισμού.

Αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι οι ίδιες οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει το J6 Plus με την κάμερα αυτή είναι συνολικά καλύτερες από σχεδόν όλες τις προτάσεις του ανταγωνισμού του. Το χρωματικό εύρος εντυπωσιάζει (για τα δεδομένα της τιμής πάντα), ενώ και η λεπτομέρεια είναι σε επίπεδα που δεν συναντά κανείς συχνά.

Η λειτουργία του HDR αλλάζει σημαντικά το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες όταν είναι απαραίτητη η λειτουργία του, και πρέπει και εδώ να αναγνωρίσουμε στην Samsung ότι η δουλειά που έχει κάνει είναι κοντά στο άριστο.

Οι φωτογραφίες σε χαμηλότερο φωτισμό τώρα, χαρακτηρίζονται σαν «απλά καλές», κάτι όμως που δεν αποτελεί μειονέκτημα σε ένα οικονομικό Smartphone. Το χαμηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας είναι περισσότερο αποτέλεσμα του συνολικά αδύναμου Hardware στο εσωτερικό του J6 plus και λιγότερο της ίδιας της κάμερας και της ποιότητας του αισθητήρα της.

Το f/1.9 διάφραγμα βοηθάει σημαντικά στην λήψη περισσότερου φωτισμού, με αποτέλεσμα σχεδόν όλες οι φωτογραφίες να είναι σημαντικά καλύτερες από ότι περιμένει κανείς αρχικά.

Σε κάθε περίπτωση, ο τομέας της φωτογραφίας είναι ένα από τα λίγα θετικά στο J6 Plus, και ο μοναδικός ίσως στον οποίο το Smartphone δεν είναι «κατώτερο» του απλού J6 2018.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights