Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi A2 Lite Review : Το Stock Android σε χαμηλή τιμή

Xiaomi Mi A2 Lite Review : Το Stock Android σε χαμηλή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του να είναι λίγο πιο «παχύ» το Mi A2 Lite για το μέγεθος του, είναι ότι στο εσωτερικό του κρύβει μια σχετικά μεγάλη μπαταρία των 4.000 mAh. Για κάποιο λόγο όμως, το Stock Android δεν κάνει το ίδιο καλή διαχείριση της διαθέσιμης ενέργειας όσο το MIUI της Xiaomi, με αποτέλεσμα οι χρόνοι αναμονής και λειτουργίας να είναι ελάχιστα χαμηλότεροι από αυτούς άλλων συσκευών της εταιρείας.

Η μια ημέρα έντονης χρήσης είναι πάντα μέσα στις δυνατότητες του Mi A2 Lite, ενώ ακόμα και με περιορισμένη Gaming χρήση, η μπαταρία ποτέ δεν «αδειάζει» πριν το τέλος αυτής. Συνήθως ένα 25% είναι ακόμα διαθέσιμο, ποσοστό που είναι σίγουρα αρκετό σαν περιθώριο ασφαλείας μέχρι να “φτάσει” η συσκευή στον φορτιστή της.

Σαν η Lite έκδοση του Mi A2, πιθανότατα το Smartphone θα είναι η επιλογή και υποψήφιων αγοραστών που είναι λιγότερο απαιτητικοί μαζί του, και περιορίζονται σε πιο απλή καθημερινή χρήση. Σε αυτή την περίπτωση οι δύο ημέρες συνεχόμενης λειτουργίας είναι χαρακτηριστικά άνετα μέσα στις δυνατότητες της μπαταρίας του.

Στο κάτω μέρος του Smartphone βρίσκεται η παραδοσιακή microUSB θύρα επικοινωνίας και φόρτισης με τον υπολογιστή, και πρακτικά είναι στο όριο της κατηγορίας τιμής που είναι ακόμα «αποδεκτή» η χρήση της, αντί του νεότερου Type C. Το Mi A2 Lite υποστηρίζει κανονικά ταχεία φόρτιση, παρότι στην συσκευασία του δεν περιλαμβάνεται αντίστοιχος φορτιστής. Όπως έχει κάποιον παλαιότερο φορτιστή συμβατό με το Quick Charge πρότυπο της Qualcomm θα φορτίσει αρκετά γρήγορα την συσκευή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights