Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A9 2018 Review : Περισσσότερο από ένα Smartphone με τέσσερις κάμερες

Samsung Galaxy A9 2018 Review : Περισσσότερο από ένα Smartphone με τέσσερις κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Βίντεο.

Στον τομέα του βίντεο θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Samsung εκμεταλλεύτηκε όσο καλύτερα γίνεται τις δυνατότητες που της προσφέρει το Hardware στο εσωτερικό του Galaxy A9 2018.

Η εγγραφή μπορεί να γίνει σε ανάλυση 4k, κάτι που για πρώτη φορά προσφέρεται επίσημα σε συσκευή της σειράς Galaxy A, και σε αυτή την ανάλυση μπορεί να καταγράψει βίντεο η βασική κάμερα, και αυτή με το 2Χ οπτικό ζουμ. Μάλιστα η εναλλαγή μεταξύ τους μπορεί να γίνεται και κατά τη διάρκεια της εγγραφής.

Για την κάμερα με τον ευρυγώνιο φακό η μέγιστη ανάλυση περιορίζεται στο 1080p, μια μάλλον σωστή επιλογή με δεδομένο ότι  τα 8 mpixels είναι οριακά αρκετά για εγγραφή σε 4k, αλλά και η ποιότητα της ίδιας της κάμερας είναι όπως ήδη αναφέραμε απλά μέτρια.

Η σταθεροποίηση εικόνας λειτουργεί και με τις τρεις κάμερες, πάντα σε ηλεκτρονική μορφή αφού απουσιάζει το Optical Image Stabilization, και προσφέρεται μέχρι και το 1080p. Παρά την μειωμένη ποιότητα της κάμερας με τον ευρυγώνιο φακό, η λήψη βίντεο με αυτή «θυμίζει» μέχρι ένα βαθμό τις Action κάμερες που μπορεί να αγοράσει κάποιος, αφού έχει έστω αρκετά μεγαλύτερο πλάνο από την βασική κάμερα των 24 Mpixels.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights