Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola One Review : Ένα Stock Android Smartphone με χαρακτήρα

Motorola One Review : Ένα Stock Android Smartphone με χαρακτήρα

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Snapdragon 625 της Qualcomm ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές για το άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής. Δυστυχώς όμως αυτό δεν ισχύει πλέον, αφού η ίδια η Qualcomm έχει διαθέσιμους τους σημαντικά ισχυρότερους Snapdragon 636 και ειδικά τον 660.

Αυτό σημαίνει ότι ο SD625 στο εσωτερικό του Moto One είναι και αυτός με την σειρά του απλά «αποδεκτός» σε αυτή την κατηγορία πλέον, με σημαντικότερο ίσως πλεονέκτημα του την κατασκευή σε λιθογραφία 14nm, που του επιτρέπει την λειτουργία με χαμηλότερη κατανάλωση και μειωμένη παραγωγή θερμότητας.

Οι 8 συνολικά πυρήνες επεξεργασίας του είναι αρχιτεκτονικής Α-53, με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας τα 2.0 GHz. Το πλεονέκτημα του σε σύγκριση με αντίστοιχους επεξεργαστές της Samsung και όχι μόνο, είναι ότι μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα και οι 8 πυρήνες σε αυτή την συχνότητα, κάτι που τους επιτρέπει μια αρκετά καλή συνολική απόδοση.

Τα 4 GB μνήμς RAΜ θεωρούνται πλέον δεδομένα και σε αυτή την κατηγορία, και εδώ το Moto One δεν απογοητεύει, αφού είναι αρκετά για κάθε είδους χρήση που μπορεί να ζητήσει ο ιδιοκτήτης του από αυτό. Το Stock Android έχει σαν συγκριτικό του πλεονέκτημα τις χαμηλότερες απαιτήσεις σε μνήμη, κάτι που κάνει την ταυτόχρονη χρήση αρκετών εφαρμογών δυνατή, όπως και την εναλλαγή μεταξύ τους.

Στον τομέα των γραφικών, παρότι η απόδοση της Adreno 506 πλέον δεν θεωρείται ιδιαίτερα αξιόλογη, η μικρότερη ανάλυση της οθόνης του Moto One ουσιαστικά «καλύπτει» την διαφορά. Αυτό δεν κάνει το Smartphone κάτι το ιδιαίτερο σε Gaming απόδοση, του επιτρέπει όμως να παίζει όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια χωρίς προβλήματα.

Για τα πιο απαιτητικά από αυτά απλά οι ρυθμίσεις περιορίζονται στο μέσο ή το χαμηλότερο δυνατό, και αυτό είναι ίσως ένας από τους σημαντικότερους περιορισμούς που θέτει ο Snapdragon 625.

Στα θετικά περιλαμβάνεται όμως η ενσωματωμένη μνήμη των ονομαστικά 64 GB έστω και αν από αυτά είναι πραγματικά διαθέσιμα τα 52 περίπου. Μάλιστα η υποδοχή για την MicroSD κάρτα μνήμης είναι ξεχωριστή από αυτές για τις δύο κάρτες SIM, κάτι που δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν θεωρείται δεδομένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights