Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola One Review : Ένα Stock Android Smartphone με χαρακτήρα

Motorola One Review : Ένα Stock Android Smartphone με χαρακτήρα

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Παρότι το Moto One έχει στο εσωτερικό του μια σχετικά μικρή μπαταρία των 3.000 mAh, η χωρητικότητα αυτή είναι μάλλον ικανοποιητική για την κατηγορία του. Κατά κανόνα ένα Mid-range έχει χαμηλότερες απαιτήσεις σε ενέργεια, και ο Snapdragon 625 κατασκευάζεται στα 14 nm όπως και οι καλύτεροι SD636 και SD660 της Qualcomm, η χαμηλότερη απόδοση του όμως σημαίνει ταυτόχρονα και μικρότερη κατανάλωση.

Η μπαταρία προσφέρει με χαρακτηριστική άνεση περισσότερο από μια ημέρα αρκετά έντονης χρήσης, και ουσιαστικά εξασφαλίζει στον ιδιοκτήτη του Moto One ότι δεν θα μείνει από μπαταρία μέσα στην ημέρα.

Ο χρόνος αυτός μπορεί με άνεση να επεκταθεί στις δύο ημέρες με λίγο πιο «προσεκτική» χρήση, ή απλά από όσους έχουν επιλέξει το Moto One για απλές καθημερινές εργασίες.

Στα θετικά πρέπει να αναφέρουμε την USB Type-C θύρα στο κάτω μέρος του Smartphone αλλά και την υποστήριξη ταχείας φόρτισης, μια δυνατότητα που πρέπει πλέον να προσφέρεται σχεδόν υποχρεωτικά σε όλα τα Smartphone σε αυτά τα χρήματα.

Συμπέρασμα.

Το Moto One είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον Smartphone, που θα ήταν ακόμα πιο … ελκυστικό εμπορικά αν ήταν λίγο οικονομικότερο σε τιμή πώλησης. Το «πρόβλημα» είναι περισσότερο το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός του σε αυτά τα χρήματα, και λιγότερο το αν είναι το ίδιο ένα καλό Smartphone (που σίγουρα είναι).

Η χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης του, ακόμα και αν δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα σε καθημερινή χρήση, είναι όντως χαμηλότερη από τις περισσότερες ανταγωνιστικές προτάσεις, και το ίδιο ισχύει και για την απόδοση της κάμερας αλλά και του επεξεργαστή στο εσωτερικό του.

Παρόλα αυτά, κυρίως για τους φίλους του Stock Android το Moto One είναι μια από τις σχετικά περιορισμένες διαθέσιμες επιλογές που έχουν σε αυτή την κατηγορία, και αυτό είναι κάτι που η Motorola φαίνεται ότι το γνωρίζει. Σε κάθε περίπτωση είναι πάντα καλοδεχούμενη μια ακόμα εταιρεία στην αγορά, με μια ακόμα πρόταση όπως το Moto One που με μια μικρή μείωση στην τιμή του είναι βέβαιο ότι θα βρει αρκετούς πιθανούς μελλοντικούς ιδιοκτήτες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights