Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Meizu M6t Review : Οικονομικό και πρακτικό
meizu m6t

Meizu M6t Review : Οικονομικό και πρακτικό

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, το Meizu M6T είναι εξοπλισμένο με LCD οθόνη που φέρει διαγώνιο 5,7 ιντσών. Το aspect ratio είναι 18:9, ενώ η προσφερόμενη ανάλυσή της κινείται στα 720 x 1440 pixels, με αποτέλεσμα ο αριθμός των εικονοστοιχείων ανά ίντσα (ppi) να κυμαίνεται στα 282, επίδοση αποδεκτή για την οικονομική κατηγορία τιμής.

Σε πρακτικό επίπεδο, πρόκειται για μία από τις καλύτερες υλοποιήσεις που έχουμε δει σε συσκευές που κοστίζουν λίγο πάνω από τα 100€. Τα χρώματα αποδίδονται αρκετά «φυσικά» και χωρίς ιδιαίτερες αλλοιώσεις , ενώ θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι η απόδοσή της κάτω από το φως του ήλιου είναι, ομοίως, αρκετά ικανοποιητική με καλά επίπεδα ευκρίνειας και αντίθεσης.

Θυμίζουμε την ύπαρξη του σχετικού αισθητήρα φωτισμού, ο οποίος αναλαμβάνει την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας και της ευκρίνειας, ενώ θα προσθέσουμε ότι στις Ρυθμίσεις υπάρχουν ορισμένες επιλογές οι οποίες επιτρέπουν  – για όσους το επιθυμούν – να «παίξουν» με την θερμοκρασία του χρώματος, να αλλάξουν το μέγεθος της γραμματοσειράς κτλ.

Είμαστε της άποψης ότι ο χρήστης που θα δαπανήσει τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση του Meizu M6T δύσκολα θα έχει κάποιο παράπονο ή πρόβλημα από την απόδοση της οθόνης του. Η θέαση περιεχομένου είναι αρκετά άνετη, τα γραφικά όλων των γνωστών εφαρμογών απεικονίζονται επαρκώς και είναι δεδομένο ότι θα τον συντροφέψει απροβλημάτιστα στην καθημερινότητά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights