Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Meizu M6t Review : Οικονομικό και πρακτικό
meizu m6t

Meizu M6t Review : Οικονομικό και πρακτικό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η μπαταρία του Meizu M6T έχει χωρητικότητα 3.300 mAh, μια λογική επιλογή για τα δεδομένα της εποχής μας. Δεδομένου του αρκετά… οικονομικού σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις του hardware, είναι αρκετή ώστε με συνθήκες εντατικής χρήσης (κοινωνικά δίκτυα, IM εφαρμογές, θέαση περιεχομένου στο YouTube για περίπου μία ώρα κτλ) να μπορεί να προσφέρει τουλάχιστον μία μέρα αυτονομίας προτού η συσκευή σας…. Ζητήσει να ψάξετε για την πλησιέστερη πρίζα. Φυσικά, εάν θέλετε να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή της, θα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τις ανάλογες επιλογές στην εφαρμογή «Ασφάλεια» ώστε να πετύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Εάν δεν κάνετε χρήση εφαρμογών που απαιτούν σύνδεση στο Internet, θα περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες πριν χρειαστεί και πάλι να συνδέσετε τον φορτιστή σας. Σε κάθε περίπτωση, η αυτονομία του Meizu M6T δεν εντυπωσιάζει μεν, κινείται στα μέσα επίπεδα που περιμένει κανείς από ένα σύγχρονο smartphone, δε.

Συμπέρασμα

Το Meizu M6T αποτελεί μια καλή all around επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια συσκευή που να κοστίζει λίγο πάνω από τα 100€. Ο μοντέρνος και compact σχεδιασμός του, η καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας του οθόνη και η εξίσου αξιοπρεπής κάμερα αποτελούν πλεονεκτήματα τα οποία μπορούν να δελεάσουν έναν αγοραστή που δεν θέλει να δαπανήσει πολλά χρήματα και θέλει μια συσκευή με την οποία να μπορεί να κάνει την δουλειά του με μια… σχετική άνεση.

Στα πλαίσια αυτά, θα σας προτείνουμε να του ρίξετε μια… ματιά καθώς πρόκειται για αρκετά ανταγωνιστική συσκευή η οποία, εκτός όλων των άλλων, δείχνει ότι η Meizu ήρθε στην Ευρώπη και στην χώρα μας… για να μείνει και να αποτελέσει άλλη μία επιλογή για το καταναλωτικό κοινό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights