Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei P10 και Honor 9 αναβαθμίζονται σε Android 9 Pie

Huawei P10 και Honor 9 αναβαθμίζονται σε Android 9 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Είναι ιδιαίτερα θετικό το ότι η huawei δεν έχει “ξεχάσει” τις ελάχιστα παλαιότερες συσκευές της, και έχει σκοπό να τις αναβαθμίσει και αυτές στο νεότερο διαθέσιμο android 9 Pie και το επίσης νεότερο EMUI 9. Η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης για το Huawei P10 αλλά και το Honor 9, αρχικά από την αγορά της Κίνας.

Η νεότερη έκδοση φέρνει βελτιώσεις που αφορούν συγκεκριμένα την Κίνα, όπως υποστήριξη για VoLTE στα δίκτυα που λειτουργούν στη χώρα, αλλά και γενικότερες όπως τη πλοήγη με Gestures που έτσι και αλλιώς υπάρχει στο Android 9 pie για όλες τις συσκευές. Το EMUi 9 με τη σειρά του έχει και αυτό βελτιώσεις στην εμφάνιση του γραφικού περιβάλλοντος της Huawei, αλλά και επιπλέον δυνατότητες, ενώ η αναβάθμιση περιλαμβάνει και τις ενημερώσεις ασφαλείας της Google για τον Ιανουάριο του 2019.

Όπως σε κάθε περίπτωση, η αναβάθμιση για τα Smartphones εκτός Κίνας, είναι πιθανόν να καθυστερήσει λίγο καιρό ακόμα, και κατά κανόνα η εταιρεία ανακοινωνεί επίσημα τη διάθεση της και στον υπόλοιπο κόσμο. Το Huawei p10 αλλά και το Honor 9 που πωλούνται επίσημα στην Κίνα, είναι ελάχιστα διαφορετικά από τις συσκευές που έχουμε στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι η αναβάθμιση λογισμικού σχεδιάζεται διαφορετικά για αυτά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights