Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi mix 3 Review : Τεχνολογία, επιδόσεις και πολυτέλεια
mi mix 3

Xiaomi Mi mix 3 Review : Τεχνολογία, επιδόσεις και πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η Xiaomi έχει καταφέρει να φέρει το γραφικό της περιβάλλον στο ίδιο επίπεδο με αυτό των κύριων ανταγωνιστών της, και σε ακόμα υψηλότερο σε κάποιες περιπτώσεις.

Το MIUI 10, η νεότερη διαθέσιμη έκδοση που τρέχει το Mi Mix 3, βασίζεται στο Android 9 Pie της Google, με το Smartphone να προσφέρει πρακτικά ότι νεότερο σε εμφάνιση αλλά και δυνατότητες.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι το πόσο έχει καταφέρει να αλλάξει την εμφάνιση του User Interface η εταιρεία στη 10η έκδοση, με αποτέλεσμα να είναι ευχάριστο και εύκολο στην καθημερινή χρήση. Μικρές λεπτομέρειες όπως η έξυπνα σχεδιασμένη… μπάρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου ή και αυτή για την ρύθμιση του φωτισμού, κάνουν την συμβίωση με το MIUI 10 ακόμα πιο «διασκεδαστική».

Η Xiaomi είναι από τις εταιρείες που σωστά θεωρούν ότι το Android Πρέπει να εμπλουτίζεται με επιπλέον δυνατότητες και εφαρμογές, και κυρίως εναλλακτικές λύσεις για τις άσχημα σχεδιασμένες εφαρμογές της Google, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Έτσι το Mi mix 3 έχει μια σωστά σχεδιασμένη εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών και βίντεο, ενώ παρόλα αυτά υποχρεωτικά πρέπει να προσφέρει και το Google Photos αφού είναι όρος που θέτει η Google σε όλους τους κατασκευαστές.

Η εμφάνιση του MIUI προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του Mi mix 3, αφού υπάρχει κανονικά η δυνατότητα εναλλαγής «θέματος» για ολόκληρο το μενού ή και συγκεκριμένα ανά αντικείμενο, όπως τα εικονίδια ή/και η εικόνα φόντου.

Στις προσθήκες που έχει κάνει η εταιρεία, περιλαμβάνεται και ένας αρκετά σωστά σχεδιασμένος File Manager για την διαχείριση κάθε είδους αρχείων στην μνήμη του Smartphone.

Παραδοσιακά υπάρχει και η εφαρμογή συνολικής διαχείρισης της κατάστασης του mi mix 3, που η εταιρεία επιμένει για κάποιο λόγο να ονομάζει απλά «Ασφάλεια». Σε αυτή ο ιδιοκτήτης του μπορεί να βρει συγκεντρωμένες όλες τις επιλογές για την διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου, της μπαταρίας, αλλά και χρήσιμες επιλογές για τον περιορισμό των εφαρμογών που τρέχουν χωρίς λόγο σε κατάσταση αναμονής.

Το MIUI 10 ειναι η καλύτερη απόδειξη ότι η Xiaomi μπορεί να σχεδιάσει ένα σύγχρονο σε εμφάνιση γραφικό περιβάλλον που να μην έχει και τίποτα να «ζηλέψει» από τον ανταγωνισμό του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

bill 30/04/2019 - 14:35

Xiaomi Mi mix 3 – Xiaomi Mi 9 – HUAWEI P20 Pro. Ποιο από τα τρία;

Reply
Kostas Gliatiotis 03/05/2019 - 14:44

Καλησπέρα και συγνώμη για την υπερβολική καθυστέρηση στην απάντηση ! Το Mi 9 είναι με διαφορά το ισχυρότερο από τα τρία αυτά τηλέφωνα, ενώ είναι και το νεότερο, κάτι που σημαίνει ότι σε επίπεδο λογισμικού θα υποστηρίζεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά, το P20 Pro συνεχίζει να έχει καλύτερη απόδοση από τις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του, απόδοση που το κάνει αρκετά ενδιαφέρον και σήμερα, ένα χρόνο μετα την κυκλοφορία του. Το Mix 3 είναι με διαφορά το πιο “εντυπωσιακό” και ασυνήθιστο από τα τρία τηλέφωνα, και πιθανότατα η καλύτερη επιλογή αν θες να έχεις κάτι διαφορετικό.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights