Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το Redmi Go με τιμή 80 ευρώ
redmi go

Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το Redmi Go με τιμή 80 ευρώ

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι η Xiaomi ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο της Smartphone βασισμένο στο Android Go της Google, κάτι που τελικά έγινε και επίσημα πριν μερικές ώρες.

To πρώτο Android Go Smartphone της εταιρείας, θα έχει και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, αφού η τιμή του θα είναι κοντά στα 80 ευρώ, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, ενώ μάλιστα θα το δούμε και στην Ευρώπη κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες. Για να πετύχει αυτή την τιμή, είναι αναμενόμενο ότι η Xiaomi έχει χρησιμοποιήσει το Hardware που απλά είναι απαραίτητο για να “τρέχει” το Android Go της Google.

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι σχεδιασμένη να τρέχει σε αρκετά οικονομικές συσκευές, και έτσι το Redmi Go έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 425 της Qualcomm, με μόλις 1 GB μνήμης RAM, αλλά και 8 ή 16 GB αποθηκευτικού χώρου ανάλογα με την έκδοση. Το Smartphone τρέχει την 8.1 Oreo έκδοση του Android Go, ενώ διαθέτει και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD. Η οθόνη είναι σχετικά μικρή για τα σημερινά δεδομένα, στις 5 ίντσες, και με ανάλυση 1280 x 720 pixels, όμως μιλάμε πάντα για ένα ιδιαίτερα οικονομικό Smartphone.

Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.000 mAh, που παρότι φαίνεται μικρή στα χαρτιά, χρειάζεται να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες ενός αρκετά ήπιου επεξεργαστή και μιας σχετικά μικρής οθόνης με χαμηλότερη ανάλυση. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές για την διαθεσιμοτητα του ανά χώρα, ούτε και για πιθανές μικρές διαφορές στην τιμή πώλησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights