Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola G7 Play Review : Ένα ενδιαφέρον Budget smartphone
g7 play

Motorola G7 Play Review : Ένα ενδιαφέρον Budget smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Στο πίσω μέρος του G7 Play υπάρχει αναμενόμενα μια μόνο κάμερα, με ονομαστική ανάλυση 13 Mpixels. Το διάφραγμα του φακού της είναι σχετικά «περιορισμένο» στο f/2.0 όμως είναι σίγουρα μέσα σε λογικά πλαίσια για αυτή την κατηγορία.

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει η συσκευή είναι και αυτές αντίστοιχες των δυνατοτήτων του υπόλοιπου Hardware, σε συνθήκες καλού φωτισμού όμως, ξεπερνούν τις προσδοκίες στις περισσότερες περιπτώσεις. Τα επίπεδα λεπτομέρειας είναι σχεδόν στο μέγιστο για την κάμερα αυτή, και μόνο το χρωματικό εύρος είναι ελάχιστα περιορισμένο.

Αυτό που πρέπει να αναγνωρίσουμε στην Motorola εδώ, είναι ότι όπως και σε όλες τις συσκευές της σειράς G7, το HDR μπορεί να ενεργοποιηθεί και αυτόματα, όταν η εφαρμογή της κάμερας το κρίνει απαραίτητο. Σε κάποιες περιπτώσεις η ενεργοποίηση του χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα, ενώ αυξάνει σημαντικά και τον χρόνο που χρειάζεται για την λήψη μιας φωτογραφίας. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι το HDR όντως αυξάνει τα επίπεδα φωτισμού σε σημεία με σκιές, και τονίζει λίγο περισσότερο τις χρωματικές αντιθέσεις όταν είναι πιο έντονες.

Για την φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το G7 Play αναμενόμενα δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο, αφού το περιορισμένο διάφραγμα του φακού, αλλά και η ποιότητα του αισθητήρα, δεν προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο. Προφανώς και δεν μπορεί κανείς να περιμένει κάτι περισσότερο στην κατηγορία τιμής που ανήκει η συσκευή.

Οι φωτογραφίες είναι ικανοποιητικές για την αποστολή τους σε IM’s όπως το Viber και το Messenger, και για χρήση σε Social media. Αυτός είναι άλλωστε και ο … πρωταρχικός σκοπός ύπαρξης της κάμερας στο πίσω μέρος του G7 Play.

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερα ευχάριστη εντύπωση όμως, και πραγματικά χρίζει αναφοράς, είναι η δυνατότητα που έχει το Smartphone να γράψει βίντεο σε ανάλυση 4k. Προφανώς και εδώ η Motorola εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του Hardware στο εσωτερικό του, ενώ τα ίδια τα αρχεία έχουν αποδεκτή ποιότητα εικόνας.

Το Framerate διατηρείται σχετικά σταθερό ακόμα και σε αυτή την υψηλή ανάλυση, και τα βίντεο που μπορεί να βγάλει κάποιος με το G7 Play καλύπτουν με χαρακτηριστική άνεση τις απαιτήσεις του μέσου χρήστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights